Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Harangláb Vendégház – Magyarpolány

A falu központjában található, 1925-ben épített, tornácos, fagerendás bakonyi parasztház, kiegészítve egy stílusában is hozzáillő, új épületszárnnyal, ahol 9+1 főnek tudunk kényelmes, otthonos elhelyezést biztosítani. Földszinti lakrészeinket teljesen akadálymentesítettük és megteremtettük mozgássérült vendégeink számára is a nyugodt pihenés minden feltételét. A 40 m hosszú épületet, 1.700 négyzetméter füvesített, gyümölcsfákkal, virágokkal hangulatossá alakított kert veszi körül. Ebből 600 négyzetméter, külön bejárattal csak a vendégek kényelmét szolgálja. Az itt megépített 50 négyzetméteres nyitott szín, védett, árnyékos helyet biztosít a pihenéshez és kikapcsolódáshoz.

A tetőtérben, hangulatos, külön bejáratú helyiséget alakítottunk ki azzal a szándékkal, hogy vendégeink a téli időszakban vagy rossz idő esetén is barátságos környezetben tölthessék el szabadidejüket. Olyan része a vendégházunknak, ahol társasjátékokat, zenehallgatási és külön TV. nézési lehetőséget is biztosítunk.

Gyümölcsaszalás, házi ízek:

Nyár végi és kora őszi lehetőség arra, hogy a kenyérsütő kemencében vendégeinkkel közösen aszaljunk gyümölcsöt. Az útravalóként csomagolt aszalványok a téli estéken asztalra téve és fogyasztva segítenek feleleveníteni a nyári ízeket és élményeket.

Kerékpárkölcsönzés:

Vendégházunkban lehetőség van kerékpárkölcsönzésre is.

Gyermek és bababarát szállás:

A ház baba barát felszereltsége biztosítja, hogy a kisgyermekes családok a szálláson a baba elhelyezéséhez és kényelméhez szükséges minden eszközt megtaláljanak. Babaágyak, fürdetőkád, etetőszék, baby phone, gyermekjátékok különböző korosztálynak, gyermek étkészlet, gyermek csúszda, hinta, kerékpár gyermek ülés, sisak a kerékpározáshoz, szánkó.

Programszervezés:

Segítünk olyan programok szervezésében, melyek hozzájárulnak a Bakony és Somló-hegy kultúrájának megismeréséhez, az itt töltött idő élménygazdagabbá tételéhez. Szervezünk kerékpáros és bortúrákat, vadász, horgász programokat. Közreműködünk kézműves foglalkozások összeállításában, színházi és egyéb rendezvényeken való részvétel lehetőségének megteremtésében.


Nagyobb térképre váltás

Árlista

A falu központjában található, 1925-ben épített, tornácos, fagerendás bakonyi parasztház, kiegészítve egy stílusában is hozzáillő, új épületszárnnyal, ahol 9+1 főnek tudunk kényelmes, otthonos elhelyezést biztosítani. Földszinti lakrészeinket teljesen akadálymentesítettük és megteremtettük mozgássérült vendégeink számára is a nyugodt pihenés minden feltételét. A 40 m hosszú épületet, 1.700 négyzetméter füvesített, gyümölcsfákkal, virágokkal hangulatossá alakított kert veszi körül. […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: