Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Három Testőr Vendégház

Az igazi falusi környezetben épült Három Testőr Vendégház a zempléni hegyek között megbúvó kis faluban, Rudabányácskán garantálja a teljes kikapcsolódást.A helyi ételek, a tiszta levegő és a gyönyörű környezet rabul ejti azt, aki egyszer idelátogat. A kétszobás, összkomfortos vendégház és a tágas, füves udvar 10 pihenni vágyó turista tökéletes szálláshelye, ahol egész évben szeretettel várjuk vendégeinket.

Vendégeink falusi környezetben, de közvetlenül az erdő mellett találhatnak kikapcsolódást. Megismerkedhetnek a tradicionális falusi életformával. Mindezt szép természeti környezetben, tiszta erdei levegőn tehetik, mely után kedvet kaphatnak a falusi ízek megismerésére is.

Vendégházunkból könnyen el lehet jutni a Zemplén idegenforgalmi szempontból fontos nevezetességeihez. A Három Testőr Vendégház minden évszakban szeretettel várja vendégeit!

Vendégházunk 2 szobája 4-4 ággyal áll a vendégek rendelkezésére. A szobákhoz külön-külön zuhanyzó, WC tartozik. A szobák igény szerint pótágyazhatóak.

A vendégház jól felszerelt konyhával, valamint nappali helyiséggel rendelkezik.A vendégházban lehetőség nyílik a “falusi vendégasztal szolgáltatás” igénybevételére, tájjellegű ételek és Tokaji borok megkóstolására.

Megközelíthető:

Rudabányácska a 37-es főúton érhető el, illetve vonattal Sátoraljaújhelyig, onnan közúton 5 km menetrend szerinti autóbuszjárattal.

Árlista

  • 3.000,- Ft / fő / éj
  • Az ár az idegenforgalmi adót tartalmazza
Fizetési mód
  • készpénz

Kép galéria

  Mégtöbb kép

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: