Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Hétrét Vendégház-Kercaszomor

Az Őrség egyik legszebb, szeres szerkezetű falujában, Szomorócban, a Szlovén határtól 900 méterre, gyönyörű fekvésű, különálló ház 6 fő részére kiadó.
A ház 120 nm-en három szobából, egy nappaliból, konyha és étkezőből, egy fürdőszobából valamint egy különálló wc-ből, tornácból áll.
A szobákat cserépkányha, valamint központi gázkazán is fűti.
A hatalmas kertben árnyat adó gyümölcsfák és szőlőlugas, kiülésre alkalmas szaletli van.
Vendégeinknek néhány kerékpárt is tudunk biztosítani a túrázáshoz. A szomszédos kertben előzetes egyeztetésre jakuzzi áll rendelkezésre.
A környező füves réteket erdő és a Kerca patak határolja. Pár perces gyaloglással elérhető a Puszta-temető, az Őrség egyik legrégibb templomos helye; a Fürgecsele-tanösvény, jó néhány védett növény és állatfaj lakóhelye.

A környék gombászásra kiváló.
Fürdésre alkalmas tavak, gyógy-és látványfürdők félórányi autóút távolságra találhatók.

Árlista

Az Őrség egyik legszebb, szeres szerkezetű falujában, Szomorócban, a Szlovén határtól 900 méterre, gyönyörű fekvésű, különálló ház 6 fő részére kiadó. A ház 120 nm-en három szobából, egy nappaliból, konyha és étkezőből, egy fürdőszobából valamint egy különálló wc-ből, tornácból áll. A szobákat cserépkányha, valamint központi gázkazán is fűti. A hatalmas kertben árnyat adó gyümölcsfák és […]

Térkép

Teljes térkép ide
9945 Kercaszomor, Fő út 114.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: