Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Hidaskapus Vendégház-Mezőkövesd

Mezőkövesd egyik kellemesen csendes és tiszta levegőjű részén, a Hadas városrészben várja Önt a Hidaskapus Vendégházak névvel ellátott szálláshely, amely egész évben nyitva áll vendégei előtt.

Egy felújított és egy új építésű nádtetős parasztház áll az ide látogató kedves vendégek rendelkezésére.
A vendégházak a környékre jellemző hagyományos parasztbútorokkal vannak berendezve. A konyha és fürdőszoba a mai igényeknek megfelelően van felszerelve.

Ezek az épületek hagyományos stílusban épültek, ám mégis magukon hordozzák a falusi szálláshelyek minden jegyét. Ugyanakkor a modern kor elemei is megtalálhatók itt, amik a kényelemért és a kellemes időtöltésért felelősek.

A szobák el vannak látva igényesen felszerelt konyhával, tűzhellyel és mikrohullámú sütővel, a fürdőszoba korszerű és kényelmesen használható, a WC pedig tiszta és higiénikus. A szálláshely kialakítása mozgássérült-barát szempontok alapján történt, így mindenki igénybe veheti szolgáltatásainkat.

A környéken lovaglási, horgászati, természetjárási, vadászati és kirándulási lehetőségek kínálkoznak, csak győzzön válogatni közülük!

Hidaskapus vendégházak Rozmaringos Vendégházába érkező vendégeket egy korhűen felújított házban tudjuk elszállásolni.

Elhelyezés: 2 db. 2 ágyas vendégszobája eredeti bútorokkal berendezve. 1-1 modern fürdőszoba, modern konyha összkomfortot biztosít.

Földmíves Gazdaház vendégeit 2 db. 2 ágyas szobában, konyha, fürdőszoba használattal tudjuk elhelyezni. A régi mestergerendás kamra parasztbútorokkal, konyhasarokkal berendezett stúdióapartmanban.

…(K)

Árlista

Mezőkövesd egyik kellemesen csendes és tiszta levegőjű részén, a Hadas városrészben várja Önt a Hidaskapus Vendégházak névvel ellátott szálláshely, amely egész évben nyitva áll vendégei előtt. Egy felújított és egy új építésű nádtetős parasztház áll az ide látogató kedves vendégek rendelkezésére. A vendégházak a környékre jellemző hagyományos parasztbútorokkal vannak berendezve. A konyha és fürdőszoba a […]

Térkép

Teljes térkép ide
3400 Mezőkövesd,Mária út 25.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: