Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Holden Vendégház

Gyarmat Győr-Moson-Sopron megye délkeleti részén, a Győrt Pápával összekötő 83-as számú főútvonal és a Győr-Szombathely közti vasútvonal mentén helyezkedik el. Győrtől körülbelül 30 km-re délre, Pápától 15 km-re északra található.

A falu műemlékekben is gazdag.Az Újhegyen található pincesora a XVIII. és XIX. században épült.Említést érdemel még a tájház, mely a múlt század parasztházának és berendezésének emlékét őrzi.Itt ezen  az erdőkkel ,dombokkal körbeölelt faluban várja önt és családját barátait is a Holden Vendégház.Ha igazi csendes,nyugodt madárdalos pihenést tervez akkor itt a helye nálunk.A ház rönkház,mely ötvözi a természet szépségét és a modern kori kényelmet!

A szállás 3 szobájában 6 fő elszállásolására van lehetőség.A szobák mindegyike pótágyazható.Minden szobához külön fürdőszoba tartozik,zuhanyzós és kádas egyaránt.A konyha teljes felszereltsége lehetőséget ad a finom ételek elkészítésére.

Győr ás Pápa közelsége biztosítja a kirándulási,városnézési lehetőséget.A környéken lehetőség vadászatok szervezésére is.

A házhoz tartozó 3.5 hektáros területen bogácsolási grillezési lehetőség is nyílik ,illetve több ,más szabadidős program és sportolási lehetőség is.

Zárt parkolónkban autója biztonságban lehet!

 

Árlista

A szálláshelyen készpénzzel fizethet!

Árakról ,kedvezményeinkről a fenti elérhetőségeinken tájékozódhat.

Kép galéria

  Mégtöbb kép

Térkép

Teljes térkép ide
Gyarmat, Magyarország

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: