Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Horgásztanya

Ököritófülpös Nagyközség Szabolcs-Szatmár-Bereg megye keleti részén helyezkedik el, közel a román és ukrán határhoz. Ököritófülpös a Szatmári-síkon, Nyíregyházától keletre mintegy 75 km távolságra található település.

A községet érinti a Mátészalka Csenger vasútvonal, a településen A település mellett közvetlenül folyik a Szamos folyó, a Vájás csatorna, valamint a Holt-Szamos ága. Utóbbi Natura2000 természetvédelmi terület, gazdag hal és vadállománnyal rendelkezik.

A Horgász-tanya-Vendégház-Kemping Ököritófülpösön a Horgásztó területén fekszik. Közvetlen a tóparton kínálunk horgászási, kikapcsolódási, pihenési lehetőséget Kedves Vendégeinknek.

Új építésű vendégház 2 szobával, amely 3 ágyas és saját fűrdőszobával, WC-vel rendelkező lakóegységekkel rendelkezik.Étkezővel, társalgóval, jól felszerelt konyhával, nagy udvarral, fedet terasszal várjuk kedves vendégeinket. A zárt udvarban lehetőség nyílik bográcsolásra, grillezésre is. Közvetlenül a vendégház mellett található a Holt-Szamos, ahol horgászatra van lehetőség. Fogható halak ponyt, amúr, csuka, süllő, keszeg, kárász, harcsa. Téli időszakban lehetőség van lékhorgászatra is amennyiben megfelelő a jég vastagsága, még korcsolyázni is lehet. Igény szerint éjszakai horgászatra is van lehetőség.

Kb. fél órás utazással elérhető a Tisza, ahol a szerencsések júniusban megcsodálhatják az egyedül álló természeti jelenséget a Tisza virágzását. Az ide látogató megismerheti a település, valamint a környező falvak sajátosságait, helyi jellegzetességeit és ízeit a településeken minden évben megtartott falunapok alkalmával.

A közelben Mátészalkán és Fehérgyarmaton (16km), Nyírbátorban (30km) termálfűrdő is található. Lehetőség nyílik még továbbá Mátészalkán a Szatmári Falumúzeum megtekintése

Árlista

A szálláshelyen készpénzzel fizethet!

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Kép galéria

  Mégtöbb kép

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: