Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Hosszúház Turistaszálló-Bakonyszentlászló

A Hosszú Ház Turistaszálló Bakonyszentlászló-Vinyén az Öreg-Bakony legszebb részén a Cuha völgyében található. Itt állnak a Bakony hegység legmagasabb csúcsai, ez a hely nyugodt pihenést és izgalmas programokat tartogat a nyaralni, táborozni, kirándulni, sportolni vagy túrázni vágyók számára. Az épületeink kellő biztonságot nyújtanak még a legvadabb viharban is, és kényelmes szállás biztosítanak a megfáradt vendégeink számára.

A HosszúHáz turistaszálló könnyen megközelíthető vonattal, autóval kerékpárral és gyalogosan egyaránt. Vinyét a Cuhai-völgykapuként is emlegetik a hozzánk látogató turisták. Valóban kapu ez a hely: belépés nyílik innen egy csodás, nyugodt világba, ahol a levegő kristálytiszta, a patak bájosan csörgedező, a Cuha-völgyi barlangok titokzatosak és éjszaka mindig csillagos az ég! 40 km-re vagyunk Győrtől, Veszprémtől és Pápától.

Karnyújtásnyira vannak tőlünk fantasztikus kultúrális kincsek: Pannonhalmi Apátság, Zirci Apátság, Arborétum, Természettudományi Múzeum, Folklór Színház, fürdőlehetőségek: pápai-, és győri élményfürdők, vadasparkok, állatkertek.

Amennyiben nem szeretnének 40 km-t utazni, itt helyben gondoskodunk önfeledt szórakoztatásukról. Lovas-, kézműves programok, gyógynövénytúrák, gomba-szedő túrák, régészeti kirándulások, nordic walking programok, pincelátogatások, kerékpáros-, és bakancsos vezetett túrák várják kedves vendégeinket.

Bakony legszebb részén, a Cuha völgyében felújított turista szállónkon az alábbi lehetőségekkel várjuk Önt:

1. számú lakás: 14+2 férőhelyes
2. számú lakás: 10 férőhelyes
3. számú lakás: 6 férőhelyes
Elszeparált apartmanház: 2 férőhelyes

Összes szálláshelyünk:

Előkertes, külön bejáratú.
Saját tűzrakóval, kertrésszel, nagy fedett, külső terasszal rendelkezik.
A területén belül ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

Árlista

A Hosszú Ház Turistaszálló Bakonyszentlászló-Vinyén az Öreg-Bakony legszebb részén a Cuha völgyében található. Itt állnak a Bakony hegység legmagasabb csúcsai, ez a hely nyugodt pihenést és izgalmas programokat tartogat a nyaralni, táborozni, kirándulni, sportolni vagy túrázni vágyók számára. Az épületeink kellő biztonságot nyújtanak még a legvadabb viharban is, és kényelmes szállás biztosítanak a megfáradt vendégeink […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: