Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Hotel Arany Trófea-Eger

A Hotel Arany Trófea szálláshelye Eger óvárosának központjában található, amely Magyarország egyik legszebb barokk városa. Az igényesen berendezett szálloda fürdőszobás szobákat kínál, melyekben ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre.

A szálloda vendégeit a fürdő részlegen található kis szauna, pezsgőfürdő és masszázs-szoba várja. Igény esetén ázsiai és hagyományos masszázs-szolgáltatás vehető igénybe. A vendégek a fitnesztermet is használhatják.

Az elegáns étteremben hagyományos magyar fogásokat és vadételeket szolgálnak fel. A szálloda területén egy bár is található.

A személyzet a nap 24 órájában rendelkezésre áll, és igény esetén gyalogtúrákat, lovaglást vagy városnéző kirándulásokat szervez. Az egri bazilika és a központi vasútállomás alig 10 perces sétával elérhető.

Árlista

A Hotel Arany Trófea szálláshelye Eger óvárosának központjában található, amely Magyarország egyik legszebb barokk városa. Az igényesen berendezett szálloda fürdőszobás szobákat kínál, melyekben ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre. A szálloda vendégeit a fürdő részlegen található kis szauna, pezsgőfürdő és masszázs-szoba várja. Igény esetén ázsiai és hagyományos masszázs-szolgáltatás vehető igénybe. A vendégek a fitnesztermet is használhatják. Az […]

Térkép

Teljes térkép ide
3300 Eger, Széchenyi utca 41/B

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: