Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Hotel Aranykereszt – Gyula‎

Gyula város szívében, a gasztronómia csúcsán A Dél-Tiszántúl egyik legvonzóbb látványossága a Fehér-Körös partján fekvő Gyula.

A város a középkori téglavár mellett, nyári várszínházi előadásairól és fesztiváljairól is nevezetes. A század közepén értékes vegytartalmú, gyógyító ásványvizek törtek fel itt és kialakult a sokak által látogatott gyógy-, és strandfürdőtelep, mely mára már európai színvonalú fürdőkomplexummá fejlődött.
Számos hazai és külföldi turista keresi fel a várost, nyaranta a szállodák zsúfolásig megtelnek.

Közülük is az egyik legkedveltebb az Aranykereszt Hotel, amely Gyula belvárosában, az Eszperantó téren, egy az 1800-as évekből származó patinás épületben működik.
A szálloda hangulatában híven őrzi a múlt század vég stílusát. Húsz komfortos, zuhanyzós szobájában telefon, televízió és minibár áll a szállóvendégek rendelkezésére.

Kitűnő konyhájáról ismert éttermében olyan ételeket kínálnak, amelyek őrzik a hagyományos magyar ízeket, ugyanakkor megfelelnek a mai modern gasztronómiai igényeknek is.

Az elkészült étkek nyaranta a mediterrán hangulatú kerthelyiségben is elfogyaszthatók. A sportolni vágyókat két automata tekepálya és a hozzá tartozó hangulatos drinkbár várja.
Szállodánkhoz tartozik a gyulai Várfürdőben található Strand Étterem (közvetlenül a nyári főbejárat mellett)

Áraink rugalmas kialakításúak, akár az Ön pénztárcájához szabva, csoportoknak, cégeknek.
– legyen partnerünk hosszú távra! – folyamatos, rendkívüli kedvezmények!

Árlista

Gyula város szívében, a gasztronómia csúcsán A Dél-Tiszántúl egyik legvonzóbb látványossága a Fehér-Körös partján fekvő Gyula. A város a középkori téglavár mellett, nyári várszínházi előadásairól és fesztiváljairól is nevezetes. A század közepén értékes vegytartalmú, gyógyító ásványvizek törtek fel itt és kialakult a sokak által látogatott gyógy-, és strandfürdőtelep, mely mára már európai színvonalú fürdőkomplexummá fejlődött. […]

Térkép

Teljes térkép ide
5700 Gyula, Eszperantó tér 2

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: