Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Hotel Hódi – Nyírbátor

A Hotel Hódi Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Nyíregyházától 35 km-re fekszik, egy történelmi hangulatú kisvárosban, Nyírbátorban. Nyírbátor történelmi és műemléki városközpontjában a Báthory család ősi fészkében, a Nyírség minden bájával – egyedi táj, hagyományos ízek, szokások, vendégszeretet – várja Önt a Hotel Hódi.

Szauna, medence, masszázs, pezsgőfürdő!

A szobákban fürdőszoba, mini bár, kábeltelevízió és légkondicionáló található.

Az étteremben a reggeli 7:00-től 10:00-ig van, külön kérésre ebédet és vacsorát is biztosítunk, valamint diétás ételekkel is szolgálunk.

A bár nyitva 18:00-tól 22:00-ig. Vezeték nélküli Internet kapcsolat, fax, fénymásoló és írógép használata, videó.

A konferencia terem 100 m2 és 25-30 férőhelyes. A hotelben 20 szoba van, legtöbbjük 2 ágyas ill. pótágy is betehető. Céges rendezvényeknek külön ebédet és vacsorát készítünk.

Programok szervezése: városnézés idegenvezetővel magyar, angol, német, olasz nyelveken a középkori templomokba, a Báthori Panoptikumba és múzeumba.

Szatmári körút kirándulás a környékbeli településeken és tájakon hivatásos idegenvezetővel, tájjellegű ételkóstolóval egybekötve.

Esküvői fotózás a gyönyörű nyírségi természetben.

Érdekli az egészség vagy a szépség? Esetleg mindkettő? Kérdése, problémája van amelyre megoldás keres? Tapasztalatainkkal segítünk Önnek! Kérje ingyenes tanácsainkat.

Árlista

A Hotel Hódi Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Nyíregyházától 35 km-re fekszik, egy történelmi hangulatú kisvárosban, Nyírbátorban. Nyírbátor történelmi és műemléki városközpontjában a Báthory család ősi fészkében, a Nyírség minden bájával – egyedi táj, hagyományos ízek, szokások, vendégszeretet – várja Önt a Hotel Hódi. Szauna, medence, masszázs, pezsgőfürdő! A szobákban fürdőszoba, mini bár, kábeltelevízió és légkondicionáló található. Az […]

Térkép

Teljes térkép ide
4300 Nyírbátor, Báthory u. 11.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: