Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Igényes nagy ház a Balatonnál-Zamárdi

A ház a város csendesebb, zöldövezeti részén található a Balaton parttól 800 méter távolságra.
Az önállócsaládi ház egész emeleti része várja a pihenni vágyó igényes környezetet kedvelő vendégeket olcsó árakkal, akciókkal.

A nagy terek miatt az ingatlan nagyon kényelmes és közkedvelt baráti társaságok és nagy családok körében.

Befogadó képessége 9-10 fő. A nappaliban 50 magyar-német csatorna között lehet válogatni. A ház egész területén vezeték nélküli internet működik, amely 6 db gépet bír el.

A minden igényt kielégítő konyha teljes felszereléssel áll rendelkezésre. 1 x 4-5 fős szoba, 1×3 ágyas, 1×2 ágyas szoba mellett, 2 db fürdőszoba káddal, hidromasszázskabinnal, mindegyikben WC.

Valamint egy kellemes nagy terasz, és egy kisebb teszi kényelmessé az estéket és a reggelizést. Az udvarban grillkert hangulatos pavilonnal, valamint pihenőkert található nyugággyal, hintaággyal.

A vendégek részére 2 db garázs és zárt parkoló áll rendelkezésre. Győződjön meg személyesen a ház varázsáról.

Legyen a vendégünk!

…(K)

Árlista

A ház a város csendesebb, zöldövezeti részén található a Balaton parttól 800 méter távolságra. Az önállócsaládi ház egész emeleti része várja a pihenni vágyó igényes környezetet kedvelő vendégeket olcsó árakkal, akciókkal. A nagy terek miatt az ingatlan nagyon kényelmes és közkedvelt baráti társaságok és nagy családok körében. Befogadó képessége 9-10 fő. A nappaliban 50 magyar-német […]

Térkép

Teljes térkép ide
8621 Zamárdi , Fõ u 132.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: