Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Jartó Család Apartmanja-Harkány

Szeretettel várjuk Harkányban a Jartó család apartmanjában, mely Európa legdélibb mediterrán városában van. Élvezze a világhírű harkányi gyógyvíz jótékony hatását, a csendes kisváros szépségeit valamint annak természeti adottságaiból adódó kedvező éghajlatát, gyógyfürdője mikroklímáját és a mediterrán klímához tartozó sok napsütést egész évben.

A mediterrán jellegű klíma biztosítja a kiváló, minőségi borok termelését. A Villányi borvidék, melyen Magyarország első borútja vezet végig, szeretettel várja borimádó vendégeit! A 185 éve működő világhírű Harkányi Gyógy- és Strandfürdő várja kedves vendégeit szabadtéri- gyógyvizű- pezsgő- és masszírozó medencékkel, csúszdával, szaunával és gőzkabinnal.

Komfortos apartmanjaink:

2 személyesek, terasszal és balkonnal. saját WC-vel és zuhanyozóval,hálószobával,
Színes TV-vel, emeletenként konyha és étkezõ. 150 méterre Van a Strandtól.

Szolgáltatásunk:

Zárt parkolóhely a háznál.
Szivesen várjuk kedves Vendégeinket
Gondozott apartmanjainkba.

Szórakozási Lehetőségek:

– Horgászat
– Lovastanya
– Disco
– Éttermek
– Könyvtár ( Internethozzáférés is )
– Kávézó

Árlista

Szeretettel várjuk Harkányban a Jartó család apartmanjában, mely Európa legdélibb mediterrán városában van. Élvezze a világhírű harkányi gyógyvíz jótékony hatását, a csendes kisváros szépségeit valamint annak természeti adottságaiból adódó kedvező éghajlatát, gyógyfürdője mikroklímáját és a mediterrán klímához tartozó sok napsütést egész évben. A mediterrán jellegű klíma biztosítja a kiváló, minőségi borok termelését. A Villányi borvidék, […]

Térkép

Teljes térkép ide
7815 Harkány Korvin Ottó u. 6/C

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: