Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Kámor Fogadó és Étterem – Diósjenő

Fogadónk a Börzsöny lábánál, a Felvidék kapujában, gyönyörű környezetben, az erdőktől övezett, Diósjenő községben található. Fogadónk kétszárnyú kétszintes rusztikus gerendaépület. Az épületből északi irányban festői kilátás nyílik a Börzsöny vonulataira, délnyugat felé jól látható a nógrádi várrom.

Fogadónk nemcsak a kikapcsolódáshoz és üdüléshez nyújt segítséget, hanem ideális helyszín tréningek, rendezvények lebonyolításához.
A vadállományban gazdag börzsönyi erdőknek köszönhetően a Kámor a vadászturizmus egyik kedvelt célpontja is egyben.

A Kámorban 8 szoba várja a vendégeket.
A nyolc szobából 3 négyágyas, 5 kétágyas, de pótágyazható.
4 szoba terasszal is rendelkezik, ahová jó időben ki lehet ülni.
A szobákhoz műholdas TV, fürdő és igényes berendezés tartozik. Kis gyermekek számára bébi konyha, babakocsi, kiságy és sok más apró segítség igényelhető.
Fogadónkba a házi kedvenceket is szeretettel várjuk.

Fogadónkhoz tartozik egy 50 fő befogadására alkalmas 80 m2-es klimatizált éttermi rész. Konyhánk mindig friss és finom ételekkel, különlegességekkel, akciókkal kedveskedik a söröző és a fogadó vendégeinek. Tavasszal és nyáron a kerthelyiség is üzemel kinti felszolgálással.

Nyitva tartás:

Egész évben, szállóvendégeknek naponta reggel 7 órától, egyébként V-Cs 11:00-22:00, P-SZ 11:00-24:00.

Fakultatív programok:

Jurta fölállítás:
Időtartam: 3 óra
Ár: 30 000,- Ft

Visszatekintés őseink életébe. Jurta fölállítása a gyerekekkel közösen, majd berendezések elhelyezése, díszítés, lakhatóvá tétel. Szokások ismertetése: öltözködés, viselkedés, fegyverzet bemutatása.

Íjászat:
Időtartam: 1-1,5 óra
Ár: 400,- Ft/fő

Rövid ismertetés az íj létrejöttéről, fontosságáról, fejlesztéséről. Megismerkednek a gyerekek a magyar íjjal és tartozékaival (tegez, íjhurka, puzdra stb.). Különböző rendeltetésű nyílvesszők bemutatása. Az ismertető után mindenki kipróbálja a magyar íjjal való célba lövést.

Erdei séta:
A Börzsöny élővilága
Időtartam: 1,5 óra
Ár: 300,- Ft/óra

Rendhagyó természetismeret óra az erdőben sétálva. Fák, cserjék, lágyszárúak bemutatása. Az erdő madarai és állatai. Vadászati létesítmények fontossága. A vad lábnyomainak felismerése.

Vadászfegyverek és trófeák.
A Börzsöny vadjai.
Időtartam: 1,5 óra
Ár: 300,- Ft/fő

A vadászfegyverek ismertetése: sörétes és golyós. Trófeák felépítése, fejlődésének bemutatása, kikészítése és eplikálása.

Árlista

Fogadónk a Börzsöny lábánál, a Felvidék kapujában, gyönyörű környezetben, az erdőktől övezett, Diósjenő községben található. Fogadónk kétszárnyú kétszintes rusztikus gerendaépület. Az épületből északi irányban festői kilátás nyílik a Börzsöny vonulataira, délnyugat felé jól látható a nógrádi várrom. Fogadónk nemcsak a kikapcsolódáshoz és üdüléshez nyújt segítséget, hanem ideális helyszín tréningek, rendezvények lebonyolításához. A vadállományban gazdag börzsönyi […]

Térkép

Teljes térkép ide
2043 Diósjenő, Ady Endre u. 90.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: