Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Kápolnás Vendégház-Báta

A Gemenci erdő mellett, a Sárköz legdélibb csücskében fekszik a kis sárközi falu, Báta. Gyönyörű természeti környezetben, történelmi emlékekkel, kulturális programokkal kellemes kikapcsolódást kínál vendégházunk kisgyerekes családok, idősebb és fiatalabb baráti társaságok részére, ahol 14 fő részére van elhelyezési lehetőség.

Három fürdőszoba és egy mosdó-wc, felszerelt konyha, két db kerékpár, pancsoló medence, kerti főzési lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. A nagy kert, udvar 4-5 autó elhelyezésére és sportolásra is alkalmas.

Elhelyezés

A szobák:

• 3 db 4 ágyas szoba
• 1 db 2 ágyas szoba
Ágyneműt, ágyhuzatot, törölközőt, illetve igény szerint gyerekágyat, gyerekfürdőkádat, etetőszéket biztosítunk.

Ellátás:

Modernül berendezett és felszerelt konyha nyújt lehetőséget a kényelemes önellátó étkezésre. Borkóstolást és kemencés, bográcsos, tárcsás ételek készítését is vállaljuk.

Szolgáltatások:

Felszerelt konyha, fürdőszobás szobák, grillező hely, ingyenes parkolás, kerékpárkölcsönzés, nemdohányzó szobák, saját kert, sátorhelyek, zárt parkoló, családbarát, bababarát környezet.
Igény szerint kulturális programokat (Fekete Gólya Ház, Tájház, Halászház, Czencz János Emlékmúzeum, Szivattyútelep, kirándulás a Gemenci erdőbe, falunéző séták) szervezünk.

Megközelíthetőség:

Báta település az 56-os főúton Szekszárd és Mohács felől, az 55-ös úton Baja felől és az M6 autópályán a bátaszéki csomóponttól közelíthető meg. Az elágazótól 2 km-re, a Fő utca bal oldalán található vendégházunk.

Programok

Múzeumok éjszakája – Fekete Gólya Ház
Keszeg-fesztivál – Bátáért Egyesület
Tojásfesztivál
Szent Vér búcsú
Bográcsos fesztivál Alsónyék
Szekszárd – Pünkösdi fesztivál, Szent László napok, Szüreti fesztivál
Mohács – Busójárás
Baja – A hallé ünnepe
Lugio napok Dunaszekcső

Árlista

A Gemenci erdő mellett, a Sárköz legdélibb csücskében fekszik a kis sárközi falu, Báta. Gyönyörű természeti környezetben, történelmi emlékekkel, kulturális programokkal kellemes kikapcsolódást kínál vendégházunk kisgyerekes családok, idősebb és fiatalabb baráti társaságok részére, ahol 14 fő részére van elhelyezési lehetőség. Három fürdőszoba és egy mosdó-wc, felszerelt konyha, két db kerékpár, pancsoló medence, kerti főzési lehetőség […]

Térkép

Teljes térkép ide
7149 Báta, Fő utca 59.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: