Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Karikás Panzió és Étterem-Hajdúszoboszló

A Karikás Panzió Kelet – Magyarország Turisztikai Háromszögében (Debrecen-Hortobágy-Hajdúszoboszló), Hajdúszoboszlón található.
A város Európa szerte ismert fürdő- és gyógyvizéről, mely fürdőkúra és ivókúra formájában segíti az ideérkező betegek gyógyulását.
Panziónk a város centrumától 500 méterre,a Gyógyfürdő bejáratától 300 méterre helyezkedik el.
Teljes körűen felújított, modernizált, légkondicionálóval, látványkonyhával bővített éttermünkkel várjuk kedves vendégeinket!

Újdonság:

Különböző stílusú különtermeket választhat más-más típusú összejövetelekhez.
Családias hangulatú vendéglőnkben és a fedett romantikus teraszunkon a magyaros ízek, tájjellegű és speciális ételkülönlegességek közül választhat a hozzánk betérő kedves vendég.

Modern, minden igényt kielégítő konyhánk és a légkondícionált vendéglőnk belső kialakítása lehetővé teszi, hogy nagyobb rendezvényeket, állófogadásokat, esküvőket rendezzünk.

Panziónk a város centrumától 500 méterre, a Gyógyfürdő bejáratától 300 méterre helyezkedik el.
A Karikás Panzióban 1000m2 es zárt parkolóval, igényesen kialakított 27 kétágyas, erkélyes szobával, 2 apartmannal várjuk pihenni, kikapcsolódni és gyógyulni vágyó vendégeinket.

A Panzió földszintjén található 50 fő befogadására alkalmas külön terem a kisebb összejövetelek, üzleti ebédek, vacsorák és egész napos tárgyalások lebonyolításának helyszíne lehet.

A cukrászat

Cukrászatunk mindig a kiváló minőségre és az igényes munkára törekedett, emellett mindig nyitottak vagyunk az újdonságokra is, melyek egyedivé és különlegessé teszik cukrász részlegünket.

Naponta több mint 60 fajta süteménnyel várjuk vendégeinket, melyek közt megtalálják mind a hagyományos, mind a saját recept alapján készült házi süteményeket is. Termékeinket a legjobb minőségű, teljes értékű alapanyagokból készítjük. Legnépszerűbb termékeink között megtalálhatóak a hagyományos házi jellegű sütemények mellett az esküvői, a figurás és alkalmi torták, melyek egyedülállóan széles választékával minden igényt szeretnénk kielégíteni.

Árlista

A Karikás Panzió Kelet – Magyarország Turisztikai Háromszögében (Debrecen-Hortobágy-Hajdúszoboszló), Hajdúszoboszlón található. A város Európa szerte ismert fürdő- és gyógyvizéről, mely fürdőkúra és ivókúra formájában segíti az ideérkező betegek gyógyulását. Panziónk a város centrumától 500 méterre,a Gyógyfürdő bejáratától 300 méterre helyezkedik el. Teljes körűen felújított, modernizált, légkondicionálóval, látványkonyhával bővített éttermünkkel várjuk kedves vendégeinket! Újdonság: Különböző stílusú […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: