Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Kis Csuki Kifőzde-Galgahévíz

A Galga patak jobb partján, a Gödöllői-dombság keleti nyúlványán a Hatvani-síkság nyugati peremén terül el. A község Pest megyében, Aszód várostól déli irányban fekszik Hévízgyörk község és Tura város között. Közúton megközelíthető az M3 jelű autópályáról a bagi elágazásnál déli irányban letérve, vagy a 3.számú főközlekedési útról az Aszód közelében leágazó úton át.

Szeretettel köszönti Önt

a „Kis Csuki ” kft vezetősége

Legfőbb szándékunk, hogy az Ön igényeit a lehetőségeinkhez mérten a legmesszebb menőkig kielégítsük étel és szállás szolgáltatásunkkal.

Célunk, hogy Ön az ízek világában mindig új élményekkel gazdagodva barangolhasson, családias kiszolgálást megvalósítva reméljük, hogy rendszeres megrendeléseivel megtiszteli konyhánkat.

Vállaljuk osztálytalálkozók, esküvők, családi és egyéb rendezvények színvonalas lebonyolítását, az Ön által meghatározott helyszínen is.

Vőfély szolgáltatás valamint étel és evőeszköz biztosítása is szolgáltatásunkhoz tartozik.

Családi rendezvényét a megszokott otthoni környezetben kívánja megtartani?
Mi segítünk Önnnek ingyenes házhoz szállítással eszközkészlettel.

Mit kell tennie?
Már most foglalja le elsőáldozás, bérmálkozás, ballagás, eljegyzés és lakodalmi rendezvényeire szolgáltatásunkat.
Lentebb megtalálhatja rendezvényi ajánlatainkatkat, melyek nevére kattintva bővebb információt is megtudhat. Rendezvényeinket a galgahévízi Kodály Zoltán Művelődési Ház nagytarmében ,illetve az Ön által meghatározott helyen tudjuk lebonyolítani.

Rendezvénye lebonyolításához ételmegrendelés esetén ellenszolgáltatás nélkül biztosítjuk evő – étkeszletünket. Önnek nem kell mást tenni csak asztalhoz ültetni vendégeit és az étkek kiváló minőségben házias ízekkel máris az ön asztalára kerülnek.

…(K)

Árlista

A Galga patak jobb partján, a Gödöllői-dombság keleti nyúlványán a Hatvani-síkság nyugati peremén terül el. A község Pest megyében, Aszód várostól déli irányban fekszik Hévízgyörk község és Tura város között. Közúton megközelíthető az M3 jelű autópályáról a bagi elágazásnál déli irányban letérve, vagy a 3.számú főközlekedési útról az Aszód közelében leágazó úton át. Szeretettel köszönti […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: