Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Kohári Pincészet és Vendégház – Egerszalók

Szeretnéd tudni, milyen kilátások várnak rád?

Mi nem árulunk zsákbamacskát! Elmondom lépésről lépésre!

Megvárjuk, míg magadhoz térsz a panoráma csodálatából, és meghallgatjuk sokezredjére, hogy „a valóságban sokkal szebb, mint ahogy a fotókról látni!”
Elfoglalod szállásodat a boros pince közvetlen közelében vagy az attól 3 perc sétára lévő apartmanokban.
Ha akarod békén hagyunk, hogy élvezhesd a vidék nyugalmát.

Borkóstolóval egybekötött pincelátogatást tartunk, ahol kiválaszthatod otthonra a kedvenc boraidat!
Biztosítjuk a feltételeket, hogy barátaiddal együtt megfőzhesd kedvenc ételeidet.
Helyi és környékbeli programokat ajánlunk!

Jól érzed magad és elégedett leszel.

Négy évesen bort loptam, így kezdtem a borral való ismerkedést. Nagyapám fertőzött meg vele, mert a teheneire kellett vigyáznom, és a hajnali munka fél deci borral kezdődött. Ez volt a védőital. Ezek után érthető, hogy az egyetem után borászati cégnél kezdtem dolgozni, később mindig valamilyen formában közöm volt a szőlő-bor ágazathoz.

A rendszerváltás után, 1993-ban, nagyapám visszakapott földjén, szüreteltünk először. Azóta folyamatosan fejlesztünk, alkalmanként részt veszünk egy-egy borversenyen. Több nagy aranyéremmel dicsekedhetünk – de hát gyere el, és kóstold meg, mire kaptam. Erről nem beszélni kell, hanem személyesen megízlelni!

Szeretettel várunk, hogy megismerkedhess a csodálatos panorámával, a nyugalommal és a borainkkal!

Látnivalók:

-Hőforrás

Európában egyedülálló módon több mint 40 éve tör fel 410 méter mélyről az ásványi anyagokban gazdag 65-68 ­°C-os gyógyvíz. Ez építette fel a helyiek által csak „Sódombnak” nevezett természeti jelenséget. A forrás vize többek között érelmeszesedés, izületi és reumatikus bántalmak gyógyítására, gerincbetegségek, idegrendszeri betegségek, anyagcsere zavarok, mozgásszervi betegségek kezelésére alkalmas. Ivókúra formájában alkalmas túlsúly, epebetegségek és gyomorsav problémák kezelésére.

-Egerszalók – Halastó

A tavat a Laskó patak felduzzasztásával 1982-ben építették. 120 hektáros területen fekszik, közepén a régi patak medre, ahol a tó mélysége a 7 métert is meghaladja. A tó alján sok helyen vannak bokrok, amelyek kiváló életteret szolgáltatnak a ragadozó halfajoknak. Átlagos mélysége 3 méter.

-Barlanglakások
-Laskó patak hídja
-Betyárbújó kaptárkő
-Római Katolikus templom

Árlista

Szeretnéd tudni, milyen kilátások várnak rád? Mi nem árulunk zsákbamacskát! Elmondom lépésről lépésre! Megvárjuk, míg magadhoz térsz a panoráma csodálatából, és meghallgatjuk sokezredjére, hogy „a valóságban sokkal szebb, mint ahogy a fotókról látni!” Elfoglalod szállásodat a boros pince közvetlen közelében vagy az attól 3 perc sétára lévő apartmanokban. Ha akarod békén hagyunk, hogy élvezhesd a […]

Térkép

Teljes térkép ide
3394 Egerszalók, Külsősor 1.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: