Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Laura Vendégház-Tiszanána

A Laura Vendégház Tiszanána település egy csendes utcájában található felújított parasztház, ahol a nyári melegben kellemes a pihenés a hűs szobákban.

Két különálló,de össze is nyitható lakrészekből áll a vendégház.
Az apartmanokban felszerelt konyhák-, szobák amelyekben Tv,társas és kártya játékok biztosítják a kikapcsolódást valamint tusolók-wc.A szobákban az ágynemű, a tusolóban kéztörlő biztosított.

Zárt udvaron található két állásos autó beálló valamint homokozó, mérleghinta, kosárlabda palánk, focikapuk, csocsó, tollaslabda remek lehetőséget biztosítanak a gyermekek számára a szabadidő eltöltéséhez. Kisgyermekek számára egy kis pancsoló is rendelkezésre áll.
Bográcsozáshoz a bogrács és a fa, grillezéshez mobil grillsütő és a faszén biztosított.
A Vendégház dohányfüst mentes, de a fedett teraszon van kijelölt dohányzó hely.

Tiszanánán az 1752-ben épült Református és a 1778-ban épült templom és a Hősi emlékmű látogatható.
A Laura Vendégháztól kerékpártúrát lehet tenni a Tisza-tóhoz (kb.4km) ahol a sekély vizű strandon remekül lehet fürdőzni. A tónál a horgászatot kedvelők is szívesen elidőznek, s csónakkal megközelíthető a gazdag madárvilág és búvóhelyük.
A Tisza-tó körül 70 km kiépített kerékpárút nyújt lehetőséget a túrázáshoz. Kiskörén a vízierőművet, Poroszlón a 1.5km hosszú pallóútról megtekinthetjük a ritka növény és állat világot, ahol szemet gyönyörködtető virágzási időben a tündérrózsa,mocsári nőszirom a tündérfátyol valamint az állatok közül látható fekete gólya, nyári lúd, réce, nádirigó, kócsag és még számtalan élőlény.
Feltöltődhetünk a Demjéni , Egri és a Zsóry termálfürdőkben.

További programok: Eger történelmi város valamint a Vár, és a Szépasszony-völgyi pincék látogatása. Mezőkövesden a Matyó múzeum, a skanzen jellegű városrészben megtekinthető a Tulipános hímzőműhely, Mézeskalácsos tájház, Fazekasház, Gyékényes alkotóház, Táncpajta.

Szeretettel várjuk vendégeinket.

…(K)

Árlista

A Laura Vendégház Tiszanána település egy csendes utcájában található felújított parasztház, ahol a nyári melegben kellemes a pihenés a hűs szobákban. Két különálló,de össze is nyitható lakrészekből áll a vendégház. Az apartmanokban felszerelt konyhák-, szobák amelyekben Tv,társas és kártya játékok biztosítják a kikapcsolódást valamint tusolók-wc.A szobákban az ágynemű, a tusolóban kéztörlő biztosított. Zárt udvaron található […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: