Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Liza Aqua & Conference Hotel *** Superior, Fehér Akác Csárda‏-Lajosmizse

Szállodánk meghitt, nyugodt környezetben található, távol a város zajától, de jól megközelíthető helyen, tökéletes lehetőséget biztosítva a kikapcsolódásra, pihenésre. Széles körű szolgáltatásainkkal igyekszünk felejthetetlenné varázsolni ittlétét.

Hotelünk két meghatározó építészeti eleme a kastély-, valamint a csárdajelleg, melyek egymásba olvadását észrevétlenül, harmonikusan sikerült kialakítani.

A szálloda mind a három szintjén kifejezetten ügyeltünk a berendezések, bútorok, színek és formák összhangjára. Szobáink praktikusak és otthonosak, melyek biztosítják Ön számára a nyugodt pihenést. Minden szobánk természetesen rendelkezik saját fürdőszobával. Éttermünkben lehetősége van megkóstolni a nemzetközi konyha különleges illetve a magyar konyha „jól bevált” ízeit.

Legújabb, nemrég épült kültéri rendezvényhelyszínünk a „Ceremónia terem”, mely esküvőknek, lakodalmaknak, vagy egyéb, nagyobb létszámú rendezvényeknek hivatott helyszínt biztosítani. A terem 180-200 fő befogadására alkalmas, ponyvás megoldással fedett kültéri rendezvénysátor”.

Csárdánknak különleges hangulatot kölcsönöznek a kreatív ötletek, mint a térelválasztás, belső tér kialakítás, a búbos kemence, illetve a látványsütés és az évek alatt gondosan válogatott fali díszek.

Számunkra kiemelten fontos a kiszolgálás minősége, hogy a finom ízeken túlmenően Ön biztosítva érezze magát vendégszeretetünkről, kedvességünkről. Az alagsorban 90 m2-es kis belső wellness részlegünk gondoskodik a zavartalan pihenésről, lelki-testi felüdülésről. Ez magába foglal egy 12 m2-es jacuzzi-t, kneipp medencét, finn és infraszaunát illetve sóbarlangot. Az alsó szint ékessége a Retrobár, ahová belépve egy ismerős, de mégis új világ tárul elénk. Mellette helyezkedik el konferenciatermünk, amely rendezvények, továbbképzések tökéletes helyszínéül szolgálhat.

Ügyeltünk arra, hogy a gyerekek és felnőttek egyaránt megtalálják a számukra legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget, ezért vendégeink számos sporttevékenységnek hódolhatnak.

140 m2-es kültéri medencénk beépített bárral, élményelemekkel, továbbá grill kertünk is arra hivatott, hogy felejthetetlenné tegye az itt eltöltött napokat. Szabadtéri büszkeségünk az egyedi pályákból kialakított 18 lyukú minigolf-pálya, ahol a hidak alatt szelíden csobogó patak, a vízikerék mind-mind egy páratlan élmény kellékei. Az aktívabb mozgást igénylők számára készült focipályánk, strandröplabda-pályánk, valamint a különlegesebb sportokat kedvelők számára a bocsa-pályánk.

Saját, 65 férőhelyes belső parkolóval rendelkezünk, mely a személygépkocsikon felül buszok számára is megfelelő helyet biztosít.

Célunk, hogy olyan élményben legyen része – legyen az kényeztető vagy aktivizáló – ami képes a mindennapok gondjait kissé elfeledtetni, ugyanakkor legyen egy hely, ahová örömmel tér vissza, akár a finom ételek, akár a kedves, udvarias kiszolgálás miatt.

Étterem

Éttermünk befogadóképessége 110 fő, melynek két része külön-külön és egybenyitva is funkcionál.
A szálloda gasztronómiai élvezeteiről konyhafőnökünk, Nagy József, és kiváló csapata gondoskodik.

Ételeinket két fő helyszínen szolgáljuk fel:

Éttermünk büszkesége a Csárda rész.

Egyedi megjelenése és harmonikus kialakítása teszi kiemelkedővé a többi vendéglátóhely közül. Az épület összképe kívülről és belülről egyaránt kuriózumnak számít. A tágas belső tér, a csárda végében található búbos kemence valamint a kínálóként funkcionáló lőcsös szekér hivatott a különleges hangulat megteremtésére.

Csárdánkhoz tartozik egy kültéri terasz is, ahol szintén megtalálhatóak a falusias jellegre utaló dekorációs elemek. Kedvenc ételünk elfogyasztása közben gyönyörködhetünk a sziklakert által nyújtott csodálatos látványban, hallgatva a szökőkút nyugtató csobogását.

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket, és ígérjük, mindent megteszünk azért, hogy elégedetten távozzanak tőlünk.

Árlista

Szállodánk meghitt, nyugodt környezetben található, távol a város zajától, de jól megközelíthető helyen, tökéletes lehetőséget biztosítva a kikapcsolódásra, pihenésre. Széles körű szolgáltatásainkkal igyekszünk felejthetetlenné varázsolni ittlétét. Hotelünk két meghatározó építészeti eleme a kastély-, valamint a csárdajelleg, melyek egymásba olvadását észrevétlenül, harmonikusan sikerült kialakítani. A szálloda mind a három szintjén kifejezetten ügyeltünk a berendezések, bútorok, színek […]

Térkép

Teljes térkép ide
6050 Lajosmizse, Alsólajos 47/B

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: