Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Malomtanya Vendégház – Komjáti

A településtől 1 km-re található, az egykori Nehoda-féle malom, amely 1910-es években épült és a környék találkozási helye, a társas élet színtere volt. Mellette épült a Fáy kúria, amely vendégházzá lett kialakítva.

A XX. század elején épült kúria 2010-ben érte el mostani formáját, de megtartotta mindazokat a motívumokat és építészeti jellegeket amelyekkel megalkották.

A Malomtanya vendégház egész évben fogadja látogatóit és vendégeit. Ma az egy egységet képező kúria épület vizimalom és lakóház
valamint gazdasági épület melyet a Bódva folyó másik oldalon a Pasnyag patak határol, parkkal és erdősávval övezet pihenőközpont.

Különleges adottsága – közösségtől 1,5 km távolra – hogy természeti környezetben, igazi nyugalmat biztosít látogatóinak, ahol a csend még hallható.

Az épület kényelmes, nyitott teraszával fogadja vendégeit.
Először a hatalmas nappaliba és ebédlőbe érkezünk, amelyből nyílik a játékszoba a biliárdozni vágyóknak.
A másik oldalon található a jól felszerelt tágas konyha.
A lakószobák 2 és 3 ágyas a vendégek kényelmét szolgáló berendezési tárgyakkal. Az igazi kuriózum kedvelők a XIX. századi antik bútorokkal ellátott szobáinkban is pihenhetnek. Minden szoba pót ágyazható.
Három fürdőszoba közül kettő zuhanyfülkés egy pedig fürdő kádas. A meleg vizet központi kazán biztosítja folyamatosan.
Téli időszakban az épület központi fűtéses radiátorokkal van ellátva de a nappaliban elhelyezett nagyméretű cserépkályha kellemes hangulatot is biztosít. A hatalmas udvar alkalmas sportolásra, pihenésre.
Udvarunkban található medence, teniszpálya, halastó, szalonnasütő .
Az udvart és a tavat egy sétánnyal kialakított erdő határolja, benne kellemes árnyékot nyújtó tölgy-,platán-,égerfák. Az udvarhoz tartozik a lóistálló és karám, melyet a Bódva-folyó ölel át.

A gyakorlott lovasokat páratlan szépségű tájak várják tereplovaglásra. Ezek a lehetőségek biztosítják a gondtalan szórakozást, pihenést és kikapcsolódást.
E kellemes helyet számos madárfaj gazdagít,így vendégeink ébredését csodálatos madárkoncert kíséri.
Lehetőség van a fenti szórakozási lehetőségeken kívül a vállalkozáshoz tartozó közeli tehenészet és gazdaság megtekintésére is.
A település környékén működő vadásztársaságok igényes vendégei részére ideális pihenést biztosít a hegyek és erdők övezte, vadban gazdag vidéken található vendégház.

Ebben az évben elkészült a padlástér amely főleg turistaszállásként üzemel.
Található benne egy mosdó,teakonyha,valamint hálófülkék amik matraccal vannak felszerelve.Van egy kis társalgó az a lépcsőfeljáró után található,ahol lehet pihenni,iszogatni,bárpulttal van felszerelve.

A hatalmas beltér alkalmas rendezvények tartására, kis létszámú topp- managment részére üzleti vagy stratégiai megbeszélések céljára.

Árlista

A településtől 1 km-re található, az egykori Nehoda-féle malom, amely 1910-es években épült és a környék találkozási helye, a társas élet színtere volt. Mellette épült a Fáy kúria, amely vendégházzá lett kialakítva. A XX. század elején épült kúria 2010-ben érte el mostani formáját, de megtartotta mindazokat a motívumokat és építészeti jellegeket amelyekkel megalkották. A Malomtanya […]

Térkép

Teljes térkép ide
3765. Komjáti Tópart út 1.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: