Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Margaréta Apartmanház

Szeretettel várjuk egész évben kedves vendégeinket, kulturált, modern környezetben, 32 fő befogadására alkalmas, egyenként 4 személyes, új építésű, légkondicionált apartmanházunkban.

Az apartmanház a strandfürdőtől 500 méterre található Bogács központjában, a műemléket képező Kőtemplom melletti utcában.

Éjjel-nappali recepciós szolgálat várja a nap bármely szakában érkező pihenni vágyókat. Autóját kártyás rendszerű, kamerával őrzött, saját parkolónkban helyezheti el, mely vendégeink részére ingyenes.

Internetes galériánk egész nap a szórakozni, böngészni, szörfözni vágyók rendelkezésére áll.

Továbbá biztosítunk mozgáskorlátozottak által használható külön apartmant.

Apartmanok felszereltsége:

2 hálószoba; televízió, kábel TV; légkondicionáló; teljesen felszerelt minikonyha étkezővel; hűtőszekrény; mikrohullámú sütő; fürdőszoba (zuhany, mosdó, WC); terasz, Wi-Fi.

Programajánló:

A közeli dombokon hangulatos borospincék és gazdáik várják a pihenésre, kikapcsolódásra vágyókat.A Bükki Nemzeti Park közelsége, annak madár- és állatvilága, erdőségei kiválóan alkalmasak kirándulásokra, gyalogtúrákra, vadászatra.

Intenzív hagyományápolás jellemzi a “Bogácsi Nyár” európai zenei élet rendezvényeit, melynek keretében “Bükkinfest” Bogácsi Borfesztivál, Nemzetközi Dalostalálkozó, Nemzetközi Ifjúsági Zenei Tábor és számtalan egyéb kulturális és sportrendezvény teszi még élménydúsabbá az itt eltöltött időt.

Árainkról tájékozódjon részletesen weboldalunkon!

Üdülési csekket,MKB és OTP SZÉP Kártyát elfogadunk!

Kedvezmények:
– 0-2 év – 1800 Ft
– 2-16 év – gyermek ár
(16 év – az üdülés megkezdéséig be nem töltött életkor)

Bogácsi Termálfürdő
A termálfürdő vizét az 1950-es évek közepén kőolajkutatással feltárt 485 m mély termálkútból, triász és felső-eocén időszaki mészkőből nyeri.
A 3500 fős napi befogadóképességű fürdő területén 5 gyógyvizes medence (34-38 oC), 1 gyermek-pancsoló (36 oC), 1 feszített víztükrű úszómedence (24-26 oC), valamint a Szolgáltatóházban 1 gyógymedence áll a vendégek rendelkezésére, a női- és férfiöltözőkön kívül főszezonban 210 kabint is igénybe lehet venni. A gyógyvizes medencék egész évben, az úszómedence és a gyermekpancsoló május 16-tól szeptember 15-ig üzemel.
A kénes termálvíz hatékonyan elősegíti a reuma, ízületi és mozgásszervi betegségek, nőgyógyászati, légcsőhurut, gyomor, epe és májbetegségek gyógyulását. A fürdőhöz kapcsolódó gyógyászati szolgáltatások és ellátások színvonalasak, a kispénzű vendégek számára is megfizethetőek, annál is inkább, mert a balneológiai gyógykezelések OEP támogatással is igénybe vehetők.

A termálfürdő 5 medencéje közül 3 termálvizes, 1 gyermekmedence és 1 úszómdence minden korosztály igényeit kielégíti. A 70oC-ú gyógyvíz jelentékeny mennyiségű ként és ásványi sókat tartalmaz, mely reumatikus fájdalmak és nőgyógyászati panaszok orvoslására kiválóan alkalmas.

Árlista

Szeretettel várjuk egész évben kedves vendégeinket, kulturált, modern környezetben, 32 fő befogadására alkalmas, egyenként 4 személyes, új építésű, légkondicionált apartmanházunkban. Az apartmanház a strandfürdőtől 500 méterre található Bogács központjában, a műemléket képező Kőtemplom melletti utcában. Éjjel-nappali recepciós szolgálat várja a nap bármely szakában érkező pihenni vágyókat. Autóját kártyás rendszerű, kamerával őrzött, saját parkolónkban helyezheti el, […]

Térkép

Teljes térkép ide
3412, Bogács Széchenyi u. 23.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: