Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Marika Vendégház-Fonyód

A Marika Vendégház Fonyód-Bélatelep legszebb, legnyugodtabb utcájában, 200 m-re a vízparttól helyezkedik el.

A közelben, 200 méteren belül étterem, élelmiszerbolt, park, játszótér és egyéb vendéglátóegységek találhatók.

A ház udvarán kocsibeállási, tűzrakási, nyársalási, bográcsozási és grillezési lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. A vendégház családok, baráti társaságok részére ideális. A ház gázfűtéssel ellátott, ezért egész évben igénybe vehető.

Elhelyezés:

A kétszintes vendégházban összesen 3 szoba (két-, három- és négyágyas), egy nappali 1 ággyal, TV-vel, egy konyha és két fürdőszoba található.

Ellátás:

Vendégeinknek igény szerint reggelit biztosítunk.

Szolgáltatások:

Családi kedvezmény, felszerelt konyha, fürdőszobás vagy zuhanyozós szobák, grillezőhely, rádió a szobában, saját kert, TV a szobában, zárt parkoló, kisállat bevihető, SZÉP kártya elfogadás.

Árlista

A Marika Vendégház Fonyód-Bélatelep legszebb, legnyugodtabb utcájában, 200 m-re a vízparttól helyezkedik el. A közelben, 200 méteren belül étterem, élelmiszerbolt, park, játszótér és egyéb vendéglátóegységek találhatók. A ház udvarán kocsibeállási, tűzrakási, nyársalási, bográcsozási és grillezési lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. A vendégház családok, baráti társaságok részére ideális. A ház gázfűtéssel ellátott, ezért egész évben igénybe […]

Térkép

Teljes térkép ide
8640 Fonyód,Magyar Bálint u 29.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: