Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Márta Haus – Gyenesdiás

A vendégház a Balaton partjától légvonalban kb. 1000-1200 m-re található, kocsival 3, gyalog kb. 6-10 percre a tóparttól. A ház egy panorámás hegyoldalon fekszik, csendes nyugodt környezetben. A teraszokról, a balkonról és a telekről gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra.

Nagy apartman (120 m2): nappali amerikai konyhával, nyitott galéria franciaággyal 2 fő részére, 1 hálószoba 2 fő részére franciaággyal, 1 hálószoba + kihúzhatós kanapé pótágyként is szolgálhat 2 fő (inkább gyerekek részére), fürdő zuhanykabinnal, fürdőkáddal wc-vel és ikermosdóval, a nagyobb hálószobából balkon nyílik, kertiszék + kis asztal, télikert kandallóval üvegtetővel. A lakrészben 2 különálló hálószoba található. Az egyik hálószobában egy kihúzhatós kanapé áll rendelkezésre, ahol 2 gyerek kényelmesen elfér. A nappali felett található nyitott galériában egy nagy franciaágy található. Alapvetően az apartmant 4 felnőtt és 2 gyerek számára ajánljuk, valamint a nyitott galéria használata esetén még két személy elhelyezését tudjuk biztosítani. ( 6+ 2 fő )

Minden lakórészben van színes tv kábel csatlakozással, amin az összes magyar adó, valamint számos külföldi adó fogható (Pro 7, Sat 1, RTL, Euro Sport, Sport 1 / 2 stb.)

Az apartmanok különlegesen igényes berendezésűek (dominálnak a fa és bőr bútorok, valamint a gránit és márvány könyöklők burkolatok és asztalok).

Középső apartman (100 m2): konyha ebédlővel, nappali, fürdő zuhanykabinnal és külön fürdőkáddal, ikermosdó, bidé, wc, + külön wc, 2 hálószoba 2 – 2 fő részére franciaággyal, valamint egy fedett és egy nyitott terasz tartozik a lakáshoz, ami napozóággyal kerti asztallal és napernyővel van felszerelve.

Kis apartman 65 m2: (2 felnőtt, 2 gyerek számára ajánlott) amerikai konyha/nappali/háló franciaággyal 2 fő részére, hálószoba franciaággyal 2 fő részére, fürdőszoba sarokkáddal, wc, valamint terasz tartozik a lakrészhez, napozóágyakkal kerti asztal + napernyő. Ez a lakrész családoknak ajánlott leginkább.

Árlista

A vendégház a Balaton partjától légvonalban kb. 1000-1200 m-re található, kocsival 3, gyalog kb. 6-10 percre a tóparttól. A ház egy panorámás hegyoldalon fekszik, csendes nyugodt környezetben. A teraszokról, a balkonról és a telekről gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra. Nagy apartman (120 m2): nappali amerikai konyhával, nyitott galéria franciaággyal 2 fő részére, 1 hálószoba 2 […]

Térkép

Teljes térkép ide
8315 Gyenesdiás, Diótörő u.3

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: