Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Martinek Lovasudvar – Hajdúnánás

Hajdúnánáson a város szélén, csendes, nyugodt alföldi környezetben található a 2000-ben létesült Martinek Lovasudvar, ahol évek sok-sok kitartó munkája hozta létre a 2011-ben megnyíló, Hajdúnánási Lovasközpontot és az istálló emeletén, igényesen kialakított Ifjúsági Szállást.

Az erdővel, legelővel körülölelt, tágas Lovasudvar szeretettel várja a Hajdúnánásra idelátogató, lovakat, lovaglást, tereplovaglást kedvelő felnőtteket, gyerekeket, családokat egyaránt.

A Lovasudvarban lovasoktatás folyik kezdő és haladó lovasok részére. Kezdők részére az udvar jól kialakított lovas pályáján van lehetőség tudásszerzésre, a haladók részére mindemellett a szabadon választott terepen, túra és tereplovaglásra is van mód.

A Lovasudvar lovastúra állomásként is működhet, hiszen alkalom van sátortáborozásra is.
A Lovasudvar területén található Hajdúnánási Lovasközpont és Ifjúsági Szállás egész évben szervez lovastáborokat, örömmel fogad családokat és kiválóan alkalmas ifjúsági táborok, osztálykirándulások helyszínének is.

A Lovasudvarban 2005. óta minden nyáron megrendezett Fogathajtó és Lovasverseny nemcsak az udvar, hanem egyben Hajdúnánás város egyik fő programja is a népi kirakodó vásárral és a magyar gasztronómiát szeretők körében igen kedvelt főzőversennyel.

Családi szobáink:
3, 4, 5 fős istálló feletti szobákban, igényes fürdőszobával, wc-vel kialakított, kábel tv, internet hozzáférési lehetőséggel.

A Hajdúnánási Lovasközpont és Ifjúsági Szállás családi szobái gazdag kikapcsolódási lehetőséget kívánnak időseknek-fiataloknak, pároknak-családoknak és nem utolsó sorban a lovakat, lovaglást szerető embereknek télen, nyáron egyaránt.

Lehetőség van a Szálláson konferenciák, céges és magán rendezvények lebonyolítására is 25 – 40 főig.

A szállást igénybe vevő kedves vendégek, családok élvezhetik az itt eltöltött napjaikat a saját, jól felszerelt, igényesen, az istálló emeletén kialakított, fürdőszobával, televízióval, internet hozzáférési lehetőséggel.

Ifjúsági szobáink:

Egyszerre 32 fő elszállásolására van lehetőség + 4 fő pótágyon.
3, 4, 5, 9 fős istálló feletti szobákban.

A szobákhoz a folyosón közös zuhanyzó tartozik, a társalgóban kábel tv, internet hozzáférési lehetőséggel.

A Lovasudvar szálláshelyén egyszerre 36 fő elhelyezésére is van lehetőség, így bátran jelentkezhetnek szálláshelyért az osztálykirándulásokat, vagy iskolai táborokat szervező kedves tanárok, szülők, diákok.
A szállásbiztosítás mellett a Lovasudvaron és környékén a szabadidejüket töltő fiataloknak a tanáraik által szervezett programjaik mellett lehetőségek tárháza nyújt aktív kikapcsolódást.

Bentlakásos lovastábor:
A 2011-es évtől alkalom nyílt lovastáborokban való részvételre a Martinek Lovasudvaron.

A kulturált környezetben lévő, jól felszerelt, jól kiképzett lovakkal ellátott lovastáborunkba várunk szeretettel minden olyan kis és nagy diákot, aki érdeklődik a lovak és a lovaglás iránt, aki már lovagolt és aki még csak ennek a tábornak keretén belül szeretné kipróbálni. Aki szeretne eltölteni egy változatos programokkal teli nyaralást Magyarország keleti, felfedezetlen, de csodálatos vidékén, annak itt a helye.

A mindennapi gyakorlati és elméleti lovasoktatás mellett, érdekes sokszínű, sokrétű elfoglaltságokat is szervezünk a táborozók számára: kirándulást a környéken, városban. Kézműves foglalkozásokkal, valamint sok-sok egyéb kültéri és beltéri játékokkal – foci, kosár, ping-pong, billiárd, különböző társasjátékok – színesítjük nyaralásukat a tábor területén, és természetesen mód van televíziózásra és internetezésre is.

A Lovasudvaron kerti tűzhely, bográcsozási, kemencében való sütési, grillezési lehetőség van, valamint együtt készíthetitek el a heti kenyéradagotokat a kemencés sütésnél.
Esti programként szalonnasütés, bográcsban főzés, kemencés ételek (kenyérlángos, pizza) elkészítése, tábortűz, társasági, szabadtéri programok várnak rájuk.

A tábor befejeztével számot adnak a gyerekek az elsajátított lovas tudásról gyakorlatban és elméletben is. A biztonságos és színvonalas nyaralásról a nap 24 órájában pedagógusok és magasan képzett, türelmes lovasoktató gondoskodik.

A gyerekek napi ötszöri étkezésben részesülnek, az ebédet a helyi vendéglátók biztosítják, a vacsorájukat pedig a szabadtéri főzőhelységben közösen készítenék el a felügyelő tanárokkal.

Árlista

Hajdúnánáson a város szélén, csendes, nyugodt alföldi környezetben található a 2000-ben létesült Martinek Lovasudvar, ahol évek sok-sok kitartó munkája hozta létre a 2011-ben megnyíló, Hajdúnánási Lovasközpontot és az istálló emeletén, igényesen kialakított Ifjúsági Szállást. Az erdővel, legelővel körülölelt, tágas Lovasudvar szeretettel várja a Hajdúnánásra idelátogató, lovakat, lovaglást, tereplovaglást kedvelő felnőtteket, gyerekeket, családokat egyaránt. A Lovasudvarban […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: