Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Mediterrán Panzió – Sárvár

Sárvár, Nyugat-Magyarország egyik legszebb kisvárosa, a 84-es főút mellett, idilli környezetben, a Rába parton. Legfőbb nevezetességei a városközpontban levő Nádasdy-vár, a katolikus és evangélikus templom és a botanikus kert.

A város vonzerejét színvonalas kulturális programok növelik, mint például a nemzetközi folklórfesztivál, a fúvóstalálkozó, a Históriás napok, a Simon-Júdás vásár, a szüreti mulatság és számos koncert.

Nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a város parkjai, a Csónakázó-tó és környéke, valamint a Vadkert, ahol a horgászattól a lovaglásig sokféle sport űzhető.

2002. decemberétől 3600 m² vízfelülettel, színes programokkal várja vendégeit az új, nemzetközi színvonalú gyógy- és wellnessfürdő komplexum.
A várostól csupán 8 km-re található a Pannónia Ring, ahol nemzetközi motor-és autósversenyeket rendeznek.

Panziónk a Sárvári Fürdőtől 800 méterre, a Pannónia Ringtől 8 km-re, nyugodt környezetben található.

Minden szobánk TV-vel felszerelt, a kertben grillezési valamint kerékpárkölcsönzési-, lovaglási- és parkolási lehetőséggel ill. gyönyörű panorámával várjuk kedves vendégeinket. A panzió szaunájának használata vendégeink számára ingyenes.

Árlista

Sárvár, Nyugat-Magyarország egyik legszebb kisvárosa, a 84-es főút mellett, idilli környezetben, a Rába parton. Legfőbb nevezetességei a városközpontban levő Nádasdy-vár, a katolikus és evangélikus templom és a botanikus kert. A város vonzerejét színvonalas kulturális programok növelik, mint például a nemzetközi folklórfesztivál, a fúvóstalálkozó, a Históriás napok, a Simon-Júdás vásár, a szüreti mulatság és számos koncert. […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: