Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Meseházikó Vendégház-Agárd

A Meseházikó Vendégház kényelmes, modern bútorokkal berendezett, saját zuhanyzóval ellátott szobái, a mindennapi életünkben megszokott felszerelésekkel várja kedves vendégeit. Összesen 10 fő befogadására alkalmas,de megoldható a férőhelyek bővítése a társalgókban kihúzható kanapék által 14 főre. Nagyobb baráti társaságok, több család közös pihenésére kiválóan alkalmas. A Meseházikó egészben és különálló részekben is bérelhető.

A Meseházikó Vendégház Agárd zöldövezeti utcájában a Velencei-tóhoz,termálfürdőhöz, központhoz, sportcentrumhoz egyaránt közel található, mindössze 5-10 perces sétára.

Ha Ön szereti a jó levegőt, a természetet, a nyugalmat, az ébresztő reggeli madárcsicsergést, akkor érdemes betérnie hozzánk és eltöltenie néhány szép napot nálunk!

Sok szeretettel várjuk!

Árlista

A Meseházikó Vendégház kényelmes, modern bútorokkal berendezett, saját zuhanyzóval ellátott szobái, a mindennapi életünkben megszokott felszerelésekkel várja kedves vendégeit. Összesen 10 fő befogadására alkalmas,de megoldható a férőhelyek bővítése a társalgókban kihúzható kanapék által 14 főre. Nagyobb baráti társaságok, több család közös pihenésére kiválóan alkalmas. A Meseházikó egészben és különálló részekben is bérelhető. A Meseházikó Vendégház […]

Térkép

Teljes térkép ide
2484 Agárd, Lehel utca 36/A

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: