Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Mézeskalács Vendégház

E hatszázfős kisközség festői természeti környezetben fekszik a Balatoni Nemzeti Park kapujában, a Szőlős-Pécselyi medencében. Az idelátogatók egész évben élvezhetik a táj nyújtotta lehetőségeket kerékpáron, lóháton vagy gyalogosan.

A települést körülölelő lankákról lélegzetelállító panoráma nyílik a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre. A Balatonfüred és Környéke Borút Egyesület nyitott pincéi a helyi borok mellett gasztronómiai élményekkel kínálják vendégeiket családias környezetben, harmóniában a minden évszakban elbűvölő tájjal.

A vendégház Tihany fölött elterülő szőlőkkel és pincékkel tele dombok között megbúvó település egyike. A Balatonfelvidéki Nemzeti Park területén a Balatontól 7 km-re, Balatonfüred közelében található.

A falusi turizmus által 4 napraforgós-ra minősített szálláshely!

A kertben pihenő van kialakítva, grillezésre is van lehetőség.

A csend, nyugalom jó biztosíték arra, hogy az idelátogat szép környezetet talál a pihenésre. Ezt biztosítja a vendégház szép rálátással a falura.A vendégek elhelyezése 4-fős apartmanházban történik, melyben 2 x 2 ágyas szoba van, mindegyikhez fürdőszoba, WC tartozik.

Nappaliban televízió és teljesen felszerelt konyha várja vendégeinket.

Külön bejárattal 2 fő + 2 gyermek részére tudunk szállást biztosítani, nappalival, hűtővel a szobában Tv is található . A gyerekek részére galéria van kialakítva.

Árainkról kérjen tájékoztatást!Köszönjük!

Minden kedves vendégünket szeretettel várunk!

Árlista

Kérje egyedi árajánlatunkat!

4000 Ft/ fő/éj + IFA 300 ft/fő/éj

Kép galéria

  Mégtöbb kép

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: