Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Mókus Házikó – Zebegény

Különálló telken lévő 5 helyiségből álló kis faház, gyönyörű kilátással a Dunakanyarra és feledhetetlen naplementékkel.

Szépen gondozott kerttel egy 9 m3-es kerek medencében fürdési lehetőség, kerti zuhany napenergiával.

A ház teljes komforttal rendelkezik 4 felnőtt és gyermekek elhelyezésére alkalmas. A nappali kanapéja kinyitható, a hálófülkében franciaágy, és a szobában 2 heverő van.

Kétlapos villanytűzhely, bogrács, tűzrakó hely, fa, barbikyu, grillező, mindenfajta edény, tea és kávéfőző, kávédaráló, turmixgép, szendvicssütő, kenyérpirító, mikró, törölközők, konyharuhák, WC-papír, tisztítószerek, ventillátorok, hajszárító, kábel-TV, CD-s rádiómagnó, internet hozzáférés /WiFi/, központi fűtés, fürdőszoba, Wc, zuhany, kerti ruhaszárító, szükség esetén mosógép, kerti bútorok, terasz, napernyővel rálátás a Dunakanyarra.

Mivel központi fűtés van így télen is várjuk vendégeinket a közelben lévő sípálya-felvonóval és szánkózási,korcsolyázási lehetőség is van.A Sípálya nyitva tartását a mindenkori időszakban érdemes előre megérdeklődi Zebegény honlapján.

Télen az útviszonyokat figyelni kell , a hegyre való feljutásban segítünk.
Aki ellátogat hozzánk azt egy hűtött palack itallal várjuk.

Árlista

Különálló telken lévő 5 helyiségből álló kis faház, gyönyörű kilátással a Dunakanyarra és feledhetetlen naplementékkel. Szépen gondozott kerttel egy 9 m3-es kerek medencében fürdési lehetőség, kerti zuhany napenergiával. A ház teljes komforttal rendelkezik 4 felnőtt és gyermekek elhelyezésére alkalmas. A nappali kanapéja kinyitható, a hálófülkében franciaágy, és a szobában 2 heverő van. Kétlapos villanytűzhely, bogrács, […]

Térkép

Teljes térkép ide
2627 Zebegény, Mókus utca 23.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: