Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Móra -Fészek Vendégház-Mórahalom

Új vendégházunk Mórahalom központjához és a gyógyfürdőhöz közel, az M5-ös autópályától 10 percre található zöld környezetben. Könnyen és gyorsan elérhető az autóval vagy busszal érkezők számára.

Kellemes, nyugodt környezetben várjuk kedves vendégeinket. Családbarát vendégházunk két-három, valamint négyágyas szobákkal rendelkezik. Korlátlan internet csatlakozás (WI-FI) a vendégház egész területén, valamint kamerával őrzött ingyenes parkolási lehetőség garantált az ide érkezőknek. Házikedvenceit is örömmel fogadjuk. Szegedi kirándulás szálláslehetőséggel megoldott. Hétfőn és csütörtökön házi rozskenyér sütés megtekinthető és vásárolható.

Vendégházunk 6 szobával várja vendégeit: 2 kétágyas, 2 négy ágyas, és 2 háromágyas.
Igényesen berendezett, külön bejáratú szobáink fürdőszobával, klímával valamint Led Tv-vel felszereltek.

Étkezés, sütés-főzési lehetőségek: a közös helységekben mikróhullámú sütők és hűtőszekrények várják vendégeinket.
Kertben bográcsozás, grill sütő hely, tábortüzes szalonnasütési lehetőséget is biztosítunk.

…(K)

Árlista

Új vendégházunk Mórahalom központjához és a gyógyfürdőhöz közel, az M5-ös autópályától 10 percre található zöld környezetben. Könnyen és gyorsan elérhető az autóval vagy busszal érkezők számára. Kellemes, nyugodt környezetben várjuk kedves vendégeinket. Családbarát vendégházunk két-három, valamint négyágyas szobákkal rendelkezik. Korlátlan internet csatlakozás (WI-FI) a vendégház egész területén, valamint kamerával őrzött ingyenes parkolási lehetőség garantált az […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: