Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Mozart Hotel – Szeged

Köszönti Önöket a szegedi Mozart Hotel, amely 2011. augusztusában nyitotta meg kapuit a kedves Vendégei előtt!

A Mozart Hotel a belváros szívében helyezkedik el, mint egy ékszerdoboz amely amellett, hogy családias hangulatot áraszt, ötvözi a barokk kor szépségét a modern kor kényelmével.

Élje át Szeged város szívének lüktetését és élvezze a nevezetességek közelségét hangulatos, kellemes környezetben!

A Mozart Hotel Szeged szívében, a történelmi belvárosban (korabeli nevén a „Palánk” területén) található.

A főbb turisztikai látványosságok mindössze néhány perc sétával elérhetők, hiszen minden 300 méteren belül található.

Dóm tér és a Fogadalmi Templom (amely nyáron a Szegedi Szabadtéri Játékok helyszíne) 100 méterre,Tisza part 300 méterre,Móra Ferenc Múzeum szintén alig több, mint 300 méterre,
Kárász utca (Szeged sétáló utcája) és Széchenyi tér is mindössze 300 található.

Színházkedvelő vendégeinknek pedig csak 450 métert kell sétálni a Szegedi Nemzeti Színházig.

A Mozart Hotel Vendégének városnézés közben nem kell parkoló helyekkel, a parkolási díjakkal foglalkoznia, sőt két nevezetesség meglátogatása között a saját szobájában frissítheti fel magát. A vacsorához akkor is elfogyaszthat egy pohár bort, ha utána még szeretne a városban nézelődni, hisz nincs szüksége az autójára.

A Hotellel majdnem szemközt található Szeged legrégebbi múltra visszatekintő, tradicionális magyar étterme az Alabárdos Étterem és Borozó. Ahol vendégeink igénybe vehetik a félpanziós szolgáltatásunkat, valamint az A’la Carte étel kínálatból is válogathatnak.

A Hotel 15 db 2 ágyas, zuhanyzós fürdőszobával, minden vendégigényt kielégítő szobával rendelkezik 4 szinten elosztva, vendégfelvonóval felszerelve.

A földszinten egy akadálymentesítettre kialakított speciális szobával várjuk a kedves vendégeket.

Recepciós szolgálat áll rendelkezésre a Hotelen belül a nap 24 órájában.
A szobák igényesen berendezettek, ugyanakkor a modern kor vívmányaival felszereltek. Minden szoba füstmentes, klimatizált, mint ahogyan az egész épület is.

Az internet kapcsolatot wi-fi formájában biztosítjuk a vendégeknek. A szobában LCD televízió, vízforraló csészékkel, teával és kávéporral, minibár, saját széf, személymérleg található.

Csomagmegőrzésre a csomagokat át lehet adni a recepción. Ha egy kedves vendég nagyobb értékkel érkezik és nem szeretné a szobájában tartani, lehetősége van leadni azt a recepciósnak és elzáratni a központi széfbe.

Kérésére vendégeinknek fürdőköntöst, szobai papucsot tudunk biztosítani.(A gyermekek szórakoztatásáról a gyermekbarátra kialakított játszó szoba gondoskodik.)

Várjuk szeretettel egész évben!

Árlista

Köszönti Önöket a szegedi Mozart Hotel, amely 2011. augusztusában nyitotta meg kapuit a kedves Vendégei előtt! A Mozart Hotel a belváros szívében helyezkedik el, mint egy ékszerdoboz amely amellett, hogy családias hangulatot áraszt, ötvözi a barokk kor szépségét a modern kor kényelmével. Élje át Szeged város szívének lüktetését és élvezze a nevezetességek közelségét hangulatos, kellemes […]

Térkép

Teljes térkép ide
6720 Szeged, Oskola u. 16.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: