Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Muskátlis Vendégház – Nagynyárád

A Muskátlis Vendégház Nagynyárádon, Mohácstól 15 km-re Dél-Nyugatra található, egy rendezett, tiszta, csendes kis faluban.

A lakosság nagy része német nemzetiségű és még ma is beszéli a nyelvet. Vendégházunk külön bejáratú lakrésszel rendelkezik, ahol 3 szoba, melyben az egyikhez külön fürdőszoba és WC tartozik, a másik kettőnek közösek e helységei.

Minden szoba 2 ágyas, pótágyazható, és kérésre gyermekágyat is adunk. Két szobában színes TV. Jól felszerelt konyha, telefon, közös étkező, társalgó áll a vendégek rendelkezésére.

Előzetes kérésre félpanziót vagy teljes ellátást tudunk adni.

A nagyméretű, füves, virágos udvaron vendégeink parkolhatnak, a gyerekek játszhatnak. Ugyanitt egy szép pavilon áll, ahol jó időben a vendégek étkezhetnek is.

Az udvaron grillezésre, a pince előtt szalonnasütésre, pincepörköltre, borkóstolásra van lehetőség. Specialitásunk a töltött káposzta, a lángos és a rétes, melyek elkészítését kérésre bemutatjuk, megtanítjuk.

A ház gazdái szőlővel, pincével rendelkeznek, ahol a vendégeknek lehetőségük van megismerkedni és bekapcsolódni a különféle mezőgazdasági munkákba.

Szolgáltatások:

biogazdálkodás, házi készítésű helyi termékek, borkóstolás, grillező/nyársalóhely, bababarát szolgáltatások, gyermekfelügyelet, felszerelt pihenőkert és játszóudvar, játékszerek/ sporteszközök, kézműves foglalkozások, a portán állatok is vannak, kisállat bemutató/simogató, kerékpárkölcsönzés, felszerelt saját konyha, főzési lehetőség, Internet hozzáférés, sátorhely, turistainformációk, antiallergén ágynemű, zárt parkoló.

…(K)

Árlista

A Muskátlis Vendégház Nagynyárádon, Mohácstól 15 km-re Dél-Nyugatra található, egy rendezett, tiszta, csendes kis faluban. A lakosság nagy része német nemzetiségű és még ma is beszéli a nyelvet. Vendégházunk külön bejáratú lakrésszel rendelkezik, ahol 3 szoba, melyben az egyikhez külön fürdőszoba és WC tartozik, a másik kettőnek közösek e helységei. Minden szoba 2 ágyas, pótágyazható, […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: