Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Négy Tó Panzió-Cered

A Panzió Cereden található egy 1300 fős településen. Nógrád megye észak-keleti csücskében, Salgótarjántól 20 km-re, az országhatár mellett helyezkedik el.

Ceredtől nyugatra, a Medves hegység lábánál ered a községet átszelő Tarna patak. Népszerű a 4 gáttal megépített, közel 900 m hosszú horgásztó-rendszer.

Innen kapta a Panzió a nevét. A Schengeni csatlakozás óta Szlovákia nevezetességei is könnyen megközelíthetők Cered felől. Ideális pihenő és kirándulóhely. Évente több rendezvény színtere.

A Panzió egész évben várja a látogatókat.

A Panzióban összesen 12 férőhely van. (2 db 3 ágyas, és 3 db 2 ágyas szobával) fürdővel, tv-vel ellátottak.

A Panzió I. Vendégházában 6 fő fér el. (1 db 4 ágyas és 1 db 2 ágyas szoba van) közös fürdővel, konyhával, tv-vel ellátva.

A Panzió II. Vendégházában 4 fő fér el. (1 db 3 ágyas szoba van, ami +1 pótággyal megtoldható) itt is van fürdő, tv, konyha.

A Panzió mögött zárt játszótér várja a gyermekes családokat.

Állandó program a községben minden évben egy alkalommal a nemzetközi művésztábor várja az alkotókat. Közeli látnivalók a Szilváskői bazaltömlés és sípálya. 480 m hosszú 80 m szintkülönbségű pálya 2 oldalán felvonóval várja az ide látogatókat. Snowboardozni és szánkózni is lehet a közeli dombokon.

Vadászat:

A kb.7740 ha területen 180 db magasles biztosít lehetőséget a kívánt vad elejtésére. A vadak etetését vadetetők végzik. A terület legjellemzőbb vadja a vaddisznó és az őz, de gímszarvas is szép számban jelen van. Vonuló vadként megtalálható a muflon és a dámszarvas is. Jelentős számban vannak a területen védett madarak és ragadozók.

Horgászat:

A horgásztó a községtől 2 km-re található. A völgyben gátakkal felduzzasztott patakból 4 tóból álló tó-rendszer jött létre. Természetes átfolyással rendelkeznek. A tavak körül változatos erdők, legelők vannak, sok védett állatfajnak életteret adva. Lehetőség van éjszakai horgászatra is.

Különböző rendezvények
– Horgászverseny 2007.
– Motorverseny / Enduro Európai Bajnoki futam 2007.
– Autóverseny / Salgó Rallye 2007.
– Lovas bemutató 2007.

Árlista

A Panzió Cereden található egy 1300 fős településen. Nógrád megye észak-keleti csücskében, Salgótarjántól 20 km-re, az országhatár mellett helyezkedik el. Ceredtől nyugatra, a Medves hegység lábánál ered a községet átszelő Tarna patak. Népszerű a 4 gáttal megépített, közel 900 m hosszú horgásztó-rendszer. Innen kapta a Panzió a nevét. A Schengeni csatlakozás óta Szlovákia nevezetességei is […]

Térkép

Teljes térkép ide
3123 Cered,Jókai út 4.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: