Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Olympos Panzió – Budaörs

Az Olympos Panzió Budapest és Budaörs határánál található. Csendes, nyugodt környezetben várjuk a pihenni vágyókat szépen berendezett, kulturált szobáinkban.

Egy-, két- és háromágyas szobáinkon kívül családok kényelmes elhelyezéséről is gondoskodunk a 4 főt befogadó apartmanjainkban.

A szobákban műholdas adással színes televízió, mini bár, telefon szolgálja kedves vendégeink kényelmét. A személygépkocsival érkezők részére zárt parkoló áll rendelkezésre.

A panzió mögötti teniszpályánkon -lehetőség szerint- vendégeink ingyenesen tölthetik sportolással szabad idejüket. A tiszta, kellemes,barátságos környezet felejthetetlen élményt nyújt minden kedves vendégünknek.

Árlista

Az Olympos Panzió Budapest és Budaörs határánál található. Csendes, nyugodt környezetben várjuk a pihenni vágyókat szépen berendezett, kulturált szobáinkban. Egy-, két- és háromágyas szobáinkon kívül családok kényelmes elhelyezéséről is gondoskodunk a 4 főt befogadó apartmanjainkban. A szobákban műholdas adással színes televízió, mini bár, telefon szolgálja kedves vendégeink kényelmét. A személygépkocsival érkezők részére zárt parkoló áll […]

Térkép

Teljes térkép ide
2040 Budaörs, Öntő utca 36.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: