Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Ombódi Vendégház – Sonkád

Községünk a megye keleti részén fekszik, az Öreg- és az Új-túr folyók találkozásánál csodálatos, érintetlen környezetben. A falu határában található, az Öreg és az Új-túr találkozásánál a Kisbukó elnevezésű gát, ami közkedvelt kirándulóhely.
Az Öreg-Túr és környéke a Szatmár-Beregi Tájvédelmi Körzethez tartozik, ahol erdős, ligetes területeken kanyarog az Öreg-Túr. A vízi és növényvilág megkapó élményt nyújt minden kedves idelátogatónak.

Az Ombódi Vendégház egész évben szeretettel várja vendégeit Sonkád egyik csendes mellékutcájában, családias környezetben.

A 2007-ben épült vendégház 3 külön nyíló szobát (amelyből 2 db 3 ágyas és 1 db pedig 2 ágyas), 2 fürdőszobát, hatalmas nappalit és jól felszerelt konyhát tartalmaz. Vendégeink kényelmét szolgálja az árnyékolt terasz sörpadokkal, bográcshely, játszótér, valamint fedett helyen kialakított eredeti búbos kemence és katlan.

Igény szerint a kemencében kenyeret, lepényt, lángost, különféle húsokat lehet sütni, gyümölcsöt aszalni, míg a katlan kiválóan alkalmas lekvár főzésére. Az udvaron 3 autó részére fedett parkoló áll rendelkezésre.

Egész évben várjuk kedves vendégeinket!

Árlista

Községünk a megye keleti részén fekszik, az Öreg- és az Új-túr folyók találkozásánál csodálatos, érintetlen környezetben. A falu határában található, az Öreg és az Új-túr találkozásánál a Kisbukó elnevezésű gát, ami közkedvelt kirándulóhely. Az Öreg-Túr és környéke a Szatmár-Beregi Tájvédelmi Körzethez tartozik, ahol erdős, ligetes területeken kanyarog az Öreg-Túr. A vízi és növényvilág megkapó élményt […]

Térkép

Teljes térkép ide
4954 Sonkád, Rákóczi u. 39.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: