Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Őrségi Szelesdomb Varga Tanya Vendégházak

Vendégházaink 4 hold parkosított területen, egy csodásan telepített arborétumban találhatóak. Könnyen megközelíthető, a vasútállomástól egy rövid sétával elérhető, de természetesen igény szerint a vendéglátó autóval is elmegy a vendégek elé.

A hatalmas kertben saját parkoló, játszótér, egy akár fürdésre is alkalmas tavacska, tűzrakóhely található.

2 db 2 szobás ház(különálló)+fürdőszoba,felszerelt konyhával
2 db 4 személyes bungalow zuhanyzóval+felszerelt konyhával
1 db 1 szobás apartman+fürdőszoba,felszerelt konyhával

Mindegyik apartmanban jól felszerelt konyha, fürdőszoba, tv, rádió található. Az apartmanok fűthetőek, egész évben várjuk vendégeinket.

A szálláshelyen kerékpár kölcsönözhető, az udvaron remek lehetőség van egy kellemes esti bográcsozásra, napközben a vendéglátókkal a közeli erdőkben gombászásra. A faluban bolt, vendéglő található.

Program lehetőségek:

Az Őrségben erdei kirándulásra, kerékpározásra, fürdőzésre ( 3 tó van a közelben ) lovaglásra és nevezetességek megtekintésére is van lehetősék.
Kirándulás Ausztriába, – Szlovéniába!

Szeretettel várjuk Önt is!

Árlista

Vendégházaink 4 hold parkosított területen, egy csodásan telepített arborétumban találhatóak. Könnyen megközelíthető, a vasútállomástól egy rövid sétával elérhető, de természetesen igény szerint a vendéglátó autóval is elmegy a vendégek elé. A hatalmas kertben saját parkoló, játszótér, egy akár fürdésre is alkalmas tavacska, tűzrakóhely található. 2 db 2 szobás ház(különálló)+fürdőszoba,felszerelt konyhával 2 db 4 személyes bungalow […]

Térkép

Teljes térkép ide
9938 Nagyrákos, Belsőszer 42.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: