Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Pajdos Vendégház és Apartman – Eger

Vendéglátókként és bortermelőkként mindig kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy Vendégeink a teljes kényelem és a családias hangulat mellett borkóstolóink során szakavatott információk kíséretében élvezhessék saját készítésű borainkat, bepillantást nyerjenek a szőlőtermesztés és a tradícionális borkészítés érdekességeibe.

A Pajdos Vendégház egyedülálló tulajdonsága, hogy Eger híres városrészében -az Almagyar dombon- a ház alatt található hangulatos Borospincével várja Vendégeit. A Vendégházból gyönyörű panoráma nyílik Egerre, mindemellett a Gárdonyi Géza Emlékmúzeum és a Szilvásváradra tartó kispiros vonat megállója 3, az Egri Vár 5, a Történelmi Belváros és a Thermál-Fürdő 10 perces sétával elérhető!

A Pajdos Vendégház a barokk Eger méltán híres városrészében az Almagyar-dombon található. A domb nevét egy közelben fekvő középkori faluról kapta. A városra nyíló gyönyörű panoráma, a zöldövezeti könyezet és a látványosságok közelsége miatt a turisták körében Eger egyik legkedveltebb részévé vált.

A Pajdos Vendégházban 3 kényelmes szoba és 2 db négy fős apartman nyújt pihenési lehetőséget.
Az apartmanház külön épületben a vendégháztól 50 méterre található.

Szobákról:

Szobáink elnevezéséül népszerű bortípusokat választottunk. A szobák falait is a jellemző szőlőfajták, a bor színe alapján festettük ki.

Muskotály szoba: 3 ágyas – pótágyazható – zuhanyzóval felszerelt
Cabernet szoba: 2 ágyas – nem pótágyazható – fürdőkáddal felszerelt
Bikavér szoba: 2 ágyas – pótágyazható – zuhanyzóval felszerelt

Megszületett a Ház Bora!
A Pajdos Birtokról származó Blauburger szőlőfajta leve adja az egri vörös cuvée gerincét.
A borkóstolók alkalmával természetesen meg is ízlelheti, de az exkluzív égetett palackban a Pajdos Vendégház logójával ellátva meglepetésként és emlékként haza is viheti.

Szőlőbirtokunk egy része a Pajdos – dűlő napsütötte lejtőin található.
Innen kapta Vendégházunk nevét.

Árlista

Vendéglátókként és bortermelőkként mindig kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy Vendégeink a teljes kényelem és a családias hangulat mellett borkóstolóink során szakavatott információk kíséretében élvezhessék saját készítésű borainkat, bepillantást nyerjenek a szőlőtermesztés és a tradícionális borkészítés érdekességeibe. A Pajdos Vendégház egyedülálló tulajdonsága, hogy Eger híres városrészében -az Almagyar dombon- a ház alatt található hangulatos Borospincével várja […]

Térkép

Teljes térkép ide
3300 Eger, Joó János u. 21.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: