Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Pákász Horgásztanya Étterem-Tass

Kedves érdeklődő, leendő Vendégünk!

Vendéglőnk 12 éve üzemel, nevét egy ősi magyar foglalkozás és életformáról kapta. A pákászat, ami komplex halász, vadász, növénygyűjtő életforma elnevezése éttermünk környezetét alkotó vizek és erdők vidékén is elterjedt életformaként volt jelen a lakosság körében. Családi vállalkozás keretein belül működtetett vendéglőnk az 51-es főúttól nem messze, arról az 59 es km-nél Tass üdülő övezet irányában letérve a dunai nagygáton egyenesen áthaladó úton a Duna irányába továbbhaladva a Tassi élő Duna partján csendes nyugodt festői –környezetben található. Konyhánkat a klasszikus magyar és kiemelten a Bács megyei ízek jellemzik. A hely jellegének megfelelően étlapunkon megtalálhatók a jellegzetes dunai halételek választéka is. Az ételek jellegének és frissességének megőrzése érdekében ételeinkhez elsősorban a helyi termelőktől beszerzett alapanyagokat használjuk fel. Barátságos, családias, gyermekbarát környezetben, tavasszal és nyáron hangulatos terasszal, kulturált parkolási lehetőséggel, egész évben várunk minden kedves vendégünket.

Amennyiben étlapunkon található ételeink között nem találja meg az igényeinek megfelelőt, akkor előzetes egyeztetés alapján a rendelkezésünkre álló alapanyagokból elkészítjük azt.

Vendéglőnkben esküvők, családi események, osztálytalálkozók…stb. szervezését és lebonyolítását is vállaljuk.

Szálláshely szolgáltatásunk keretén belül egyszerű, de kulturált szálláslehetőséget kínálunk a városi luxustól elszakadni kívánó horgászok, vagy csak egyszerűen hosszabb rövidebb ideig kikapcsolódni vágyó családok, társaságok, illetve az egyéni utazók pihenni vágyók számára. Családi vállalkozás keretein belül működtetett szobáink és vendégházaink az 51-es főúttól nem messze, arról az 59 es km-nél Tass üdülő övezet irányában letérve a dunai nagygáton egyenesen áthaladó úton a Duna irányába továbbhaladva a Tassi élő Duna partján csendes nyugodt festői –környezetben található. Előzetesen jelzett igény esetén térítés ellenében vendéglőnkben reggelit biztosítunk, ahol természetesen más étkezések lebonyolítására és előzetes megrendelésére is van lehetőség. A területen lehetőség van bográcsos főzésre (tűzgyújtási tilalom esetén csak gázrózsával). A szobák egyszerű berendezésűek, hűtőszekrénnyel felszereltek. A szobákhoz és vendégházakhoz kulturált, közös vizesblokk tartozik. Szálláshely szolgáltatásunk egész évben üzemel!

Árlista

Kedves érdeklődő, leendő Vendégünk! Vendéglőnk 12 éve üzemel, nevét egy ősi magyar foglalkozás és életformáról kapta. A pákászat, ami komplex halász, vadász, növénygyűjtő életforma elnevezése éttermünk környezetét alkotó vizek és erdők vidékén is elterjedt életformaként volt jelen a lakosság körében. Családi vállalkozás keretein belül működtetett vendéglőnk az 51-es főúttól nem messze, arról az 59 es […]

Térkép

Teljes térkép ide
6098 Tass,Balázs tanya 1.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: