Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Papp Ház – Balatonfüred

Tradicionális, vendéglátós családunk 25 éve áll a pihenni, üdülni vágyó vendégek rendelkezésére.

Lovasi házaink:

A lovasi szőlőhegyen, egyedülálló panorámával rendelkező üdülőházak a mai kor elvárásainak megfelelő komforttal rendelkeznek, míg megjelenésükkel, bútorzatukkal az elmúlt századok hangulatát idézik.

Szervesen kapcsolódnak hozzá a korhű étkezési technológiák és eszközök. Ilyenek a kemencés, bográcsos, cserépedényes ételek készítése régi receptek szerint, a balatoni halak füstölésének ujjá élesztése.

Házaink Balatonfüreden:

Az aktív pihenésre vágyó is megtalálja a számára megfelelő sportolási lehetőséget, legyen az kerékpározás, gyalogtúrázás, lovaglás, vitorlázás, horgászás, utána jólesik egy frissítő fürdőzés a kertben lévő medencében.

A szabadidő hasznos eltöltéséhez hozzájárulnak a 15-km-es körzetben lévő színvonalas kulturális és szórakoztató Kistérségi programok.

Éves programjaink eseményeire szeretettel várjuk a családokat, cégeket, baráti társaságokat, és miden olyan kedves vendéget, akik a népi gasztronómiai élvezeteknek és a kitűnőségű helyi boroknak hódolói!

Kedves vendégeink részére összeállítunk, megszervezünk bármilyen programot!

…(K)

Árlista

Tradicionális, vendéglátós családunk 25 éve áll a pihenni, üdülni vágyó vendégek rendelkezésére. Lovasi házaink: A lovasi szőlőhegyen, egyedülálló panorámával rendelkező üdülőházak a mai kor elvárásainak megfelelő komforttal rendelkeznek, míg megjelenésükkel, bútorzatukkal az elmúlt századok hangulatát idézik. Szervesen kapcsolódnak hozzá a korhű étkezési technológiák és eszközök. Ilyenek a kemencés, bográcsos, cserépedényes ételek készítése régi receptek szerint, […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: