Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Play Pub House Panzió – Debrecen

Ír hangulatáról és magyaros vendégszeretetéről ismerhető meg a Debrecen belvárosában található Play Pub House Étterem és Panzió. Hangulatos, meleg elrendezéssel, bőséges és ízletes étel- és italválasztékkal, kedvező árakkal várja kedves vendégeit. A Pub kitűnő helye lehet baráti vagy üzleti találkozóknak, összejöveteleknek.

Hogy mitől house a Play Pub? Ahogy az ír, úgy a magyar fogadók nem csak ételt-italt, de szállást is kínáltak. A pub emeletén 13 otthonos szoba várja az átutazókat.
Telefon, rádió, színes TV, ébresztőóra, szobánként különálló fürdőszoba és WIFI gondoskodik a vendégek kényelméről, a Demko Feder bio-ágyak pedig garantálják a tökéletes alvást. Az épület mögötti udvarban éjszaka is biztonságban parkolhatnak autójukkal.

Árlista

Ír hangulatáról és magyaros vendégszeretetéről ismerhető meg a Debrecen belvárosában található Play Pub House Étterem és Panzió. Hangulatos, meleg elrendezéssel, bőséges és ízletes étel- és italválasztékkal, kedvező árakkal várja kedves vendégeit. A Pub kitűnő helye lehet baráti vagy üzleti találkozóknak, összejöveteleknek. Hogy mitől house a Play Pub? Ahogy az ír, úgy a magyar fogadók nem […]

Térkép

Teljes térkép ide
4024 Debrecen, Batthyány u. 26.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: