Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Pontyporonty Vendégház

Nagybaracska község Bács-Kiskun megyében a Dunától keletre, Baja városától 18 kilométerre, az 51-es főút mellett fekszik. Nagybaracska csodálatos természeti környezetben helyezkedik el, természetes és mesterséges élővizek veszik körül. Természeti értékei közül egyik legkeresettebb a 400 méter mélyről feltörő 360C-os gyógyvíz, mely nátrium, hidrogénkarbonát, klorid, fluorid tartalma miatt a mozgásszervi betegségek kezelésére alkalmas. A 17 hektáros Ó-Dunai Füzesi holtág a horgászok paradicsoma.

Településünk csodálatos természeti adottságokkal rendelkezik, amelynek alapja a település nyugati és déli határát alkotó Ferenc-csatorna. A település alatt gyógyvíz-mező húzódik, a 400 méteres mélységből feltörő 360C-os víz a Nagybaracskai Termálfürdőt szolgálja ki, palackozásához a szükséges előkészületek megtörténtek.

A Füzesi területen őslápos húzódik, számtalan növénykülönlegességgel. Ugyancsak itt került kialakításra üdülő övezet, az itt pihenő családoknak horgászati lehetőséget biztosít a Füzesi vízterület.

Felszereltség:

3 db kétágyas szoba,

szobánként,tv,fürdőszoba, klíma

közös, teljesen felszerelt konyha (tűzhely, hűtő, mikro, edények, poharak)

Szolgáltatások:

Úszómedence

szauna

pezsgőfürdő (igény szerint üzemelő)

kerékpár

csónak

 

Árlista

min.két éjszaka esetén 5.000 Ft/felnőtt/éj, 3.000 Ft/gyermek/éj

Kép galéria

  Mégtöbb kép

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: