Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Puskás Étterem és Apartman-Fertőrákos

Szeretettel üdvözöljük Önöket az ezredfordulón megnyílt vendéglőnkben. A hagyomány folytatva állunk a vendégek rendelkezésére, hiszen az épület évtizedeken keresztül Fertőrákos meghatározó vendéglátó egysége volt, vagyis az „Alsó”. Az épületet a mai igényeket kielégítve átépíttettük, felújíttattuk, megtartva a régi jellegét, a falusias hangulatát.

A 200 fős kerthelyiségünket jó időben mindenki kellemesen fogyaszthatja el az étlapunkról választott finom falatokat.
Amikor az időjárás nem kedvez a kertben való üldögéléshez, akkor fedett teraszunkon, illetve az épületben található étteremben várjuk vendégeinket.
Az étterem és a zárt terasz többféle rendezvény lebonyolítására alkalmas /esküvők, családi és baráti összejövetelek, stb…/.
Ételeink nagy részét a vendégek előtt, látványkonyhánkban készítjük, és tálaljuk. Étlapunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja azokat az ételeket, amelyek számára a legkedveltebbek.

Szállás:

Az apartman összkomfortos; 2×2 ágyas ( + pótágyazható) hálószobát, TV-s nappalit, fürdőszobát, konyhát (2 lapos villanytűzhely, mosogató, hűtőszekrény, alap edény- és étkészlet, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, …) foglal magába.

– Családok számára ideális választás.
– 50 m-re az élelmiszerbolttól helyezkedik el.

Kedvezmények:

– 3 év alatti gyermek a szálláshelyet ingyen veheti igénybe
– amennyiben 7 éjszakát eltölt nálunk (min.2 felnőtt), búcsúvacsoraként (ételre vonatkozóan) vendégül látjuk éttermünkben
– éttermünkben a vacsora félpanziós áron is megoldható igény szerint

Árlista

Szeretettel üdvözöljük Önöket az ezredfordulón megnyílt vendéglőnkben. A hagyomány folytatva állunk a vendégek rendelkezésére, hiszen az épület évtizedeken keresztül Fertőrákos meghatározó vendéglátó egysége volt, vagyis az „Alsó”. Az épületet a mai igényeket kielégítve átépíttettük, felújíttattuk, megtartva a régi jellegét, a falusias hangulatát. A 200 fős kerthelyiségünket jó időben mindenki kellemesen fogyaszthatja el az étlapunkról választott […]

Térkép

Teljes térkép ide
9421 Fertőrákos, Fő utca 175.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: