Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Rétes Csárda Panzió-Monorierdő

Négyes mentén Rétes Csárda,
Víg vendégek jó tanyája.
Ehet-ihat degesszámra,
Ki nem hiszi – járjon utána!
Rétes íze – mennyek mannája,
Habzsolhatod órák hosszája.
Nem fogy ki sosem a tálca,
Ettől hízik a Csárda mája.

Csárdánk a hagyományokhoz hűen a megszokott magyar házias ételek mellett házi nyújtott rétessel várja vendégeit!

Monorierdő Pest megye középső részén, Budapesttől 42 km-re, dél-délkelet irányban, a 4. számú főközlekedési út 41. kilométerszelvényének és a Budapest – Cegléd vasútvonal 44. kilométerszelvényének érintkezési pontjában, a Gödöllő-Ceglédberceli-dombság és a Duna–Tisza közti Homokhátság találkozásánál helyezkedik el.

Monor és környéke két nagytáj, az Észak-magyarországi-középhegység és az Alföld határán terül el. Monor északi határában szelíd dombvidék helyezkedik el, a Cserhát-hegység déli nyúlványa, a Gödöllő-ceglédberceli-dombság, amely folyamatosan simul az Alföldbe. A város belterülete már az Alföldön fekszik. Monor külterületének délnyugati részén végződik a Duna jégkori hordalékkúpja, a Pesti hordalékkúp-síkság. Monorierdő – és vele a külterület keleti része – a Pilis-alpári-homokháthoz tartozik, ahol a Dunából kifújt vékony lepelhomok fedi a felszínt.

Földrajzi elhelyezkedésünk révén mind a hegyvidékről, mind a síkságról hozzánk érkező vendégeink élvezhetik a lakóhelyüktől eltérő domborzati viszonyok nyújtotta változatosságot.

Panzió:

A Rétescsárda és Panzió 1983-ben nyitotta meg kapuit, 18 főig tud szálláslehetőséget biztosítani kedves vendégeinek. Csárdánk sokéves tapasztalattal és gyakorlott személyzettel vállalja osztálytalálkozók, házassági évfordulók, születésnapok, kerti partik, lakodalmak (sátoros, hintós) megrendezését, szabadtéren 300 főig, rendezvénytermünkben 100 főig, svédasztalos vagy hagyományos lebonyolítással, bármilyen igény szerint. Csoportoknak megegyezés szerint kedvezményt biztosítunk. Csárdánktól 9 km-re uszoda és a strand található, ezen sajátosságunk szolgálja a rendezvényeket követő kikapcsolódás, hétvégi pihenés további változatosságát.

Ha ünnepi eseményeit, szabadidejét szeretné a város zajától elvonultan, meghitt közegben, házias ízek társaságában, természeti környezetben élvezni, akkor csárdánk minden szempontból megfelelő választás Önnek.

Felkészültségünk és jártasságunk a biztosíték rá, hogy rendezvényeit zökkenőmentesen lebonyolítjuk, levesszük a szervezéssel járó vesződség terhét a válláról. Ossza meg velünk elképzeléseit, s mi megkíméljük a felesleges aggodalmaktól.

…(K)

Árlista

Négyes mentén Rétes Csárda, Víg vendégek jó tanyája. Ehet-ihat degesszámra, Ki nem hiszi – járjon utána! Rétes íze – mennyek mannája, Habzsolhatod órák hosszája. Nem fogy ki sosem a tálca, Ettől hízik a Csárda mája. Csárdánk a hagyományokhoz hűen a megszokott magyar házias ételek mellett házi nyújtott rétessel várja vendégeit! Monorierdő Pest megye középső részén, […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: