Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Rólunk

Üdülés, nyaralás, szállás falun, falusias környezetben!Online foglalható, Széchenyi  Pihenőkártyával (SZÉP Kártyával)fizethető szállások is!
Célunk a belföldi turizmus népszerűsítése Magyarország értékeinek jobb megismerése és megismertetése a falusi turizmust kedvelők emberek között.

Turisztikai portálunkon keresve egyszerűen és gyorsan megtalálhatja az Ön számára legmegfelelőbb falusi szálláshelyeket. Folyamatosan bővülő kínálatunkban régionként csoportosítva, magánszálláshelyeket, panziókat, kiadó vendégházakat,apartmanokat nyaralókat találhat.
A közvetlen elérhetőségnek köszönhetően a szállások árai a lehető legalacsonyabbak, rejtett költségek vagy utazásközvetítői jutalékok nélkül.


Miért érdemes a szállásfoglalást a falusiszallasportal.hu-nál intézni?

  1. Belföldi szálláshelyek széles választékával állunk rendelkezésre.
  2. Nincs foglalási díj. Az ajánlatkérés és a foglalás ingyenes.
  3. Fizetni közvetlenül a szálláshelynek kell.

Egyéni vendégek, családok, baráti társaságok vagy nagyobb csoportok is megtalálhatják nálunk ideális nyaralóhelyüket. Családi vagy céges rendezvény, megbeszélés vagy konferencia megrendezése sem jelenthet akadályt.

Ha egyedi igénye merül fel, vagy valamit nem talál a portálon, kérjük jelezze a info@falusiszallasportal.hu e-mail címen, kollégáink örömmel segítenek és egyedi ajánlatot állítanak össze.

Üzemeltető,minden jogot fenntart.Jelen weboldal üzemeltetője és fenntartója: Excellent-Reklám Kft


Szolgáltatásaink:

Egy hirdetés az alábbi adatokat tartalmazhatja:

 

Köszönjük,hogy minket választott!

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: