Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Rózsa Apartman-Jászberény

Jászberény kulturális élete rendkívül pezsgő. Már 1995 óta minden évben itt rendezik meg a Jászberényi Nyár- Vigadalmi Napokat, mely a térség legnagyobb hagyományőrző, kulturális rendezvénysorozata. Kínálatában megtalálhatók komoly- és könnyűzenei koncertek, irodalmi estek, kamaraszínpadi műsorok, színházi előadások, könyvbemutatók, sportrendezvények, szórakoztató, családi, és gyermekprogramok, utcabál és a tűzijáték.

Különböző rendezvényekkel várja az érdeklődőket a „Jászság fővárosa”.

Egész évben szeretettel várunk családokat, barátokat, sportolókat, cégeket, valamint csak egy éjszakára betérő vendégeket akár hétvégére is.

Jászberény városában, nyugodt, csendes helyen található apartmanházunkban 25 főt tudunk olcsón elszállásolni.

A szobákhoz tartozik fürdőszoba, konyha, toalett. Minden szobában TV, DVD lejátszó és vezeték nélküli internet használható. Udvarunkban zárt parkolási lehetőség.

Kertünk alkalmas bármilyen kerti partik lebonyolítására (grillezés grillkemencében, bográcsozás, nyársalás, tárcsán való hús sütés), valamint fedett terasz áll vendégeink rendelkezésére. Kisállat bevihető.

Árlista

Jászberény kulturális élete rendkívül pezsgő. Már 1995 óta minden évben itt rendezik meg a Jászberényi Nyár- Vigadalmi Napokat, mely a térség legnagyobb hagyományőrző, kulturális rendezvénysorozata. Kínálatában megtalálhatók komoly- és könnyűzenei koncertek, irodalmi estek, kamaraszínpadi műsorok, színházi előadások, könyvbemutatók, sportrendezvények, szórakoztató, családi, és gyermekprogramok, utcabál és a tűzijáték. Különböző rendezvényekkel várja az érdeklődőket a „Jászság fővárosa”. […]

Térkép

Teljes térkép ide
5100 Jászberény Katona utca 12.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: