Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Rózsafa Üdülőház Gyermek és Ifjúsági Tábor – Salgótarján

2009 óta üzemeltetjük a Nógrád Volán tulajdonában lévő volt Volán Bázist , RÓZSAFA GYERMEK- ÉS IFJÚSÁGI TÁBOR néven, szezonális jelleggel.

Vendégeinket 2 db 7 személyes faházban, illetve 2 db kőházi szobában, a sátorral vagy lakóautóval érkezőket tágas parcellákkal várjuk.

A nyár folyamán napközis gyermektábort szervezünk tematikus jelleggel, illetve fogadjuk vidéki diákok csoportjait bentlakásos nyári táborozásra.

S-Ü-T-I tábor:

S-portolj: • Labdajátékok, asztalitenisz, játék, lovaglás, tánc, stb.

Ü-gyeskedj: •Ügyes kezek: gyöngyfűzés, origami, kézműves foglalkozások

T-úrázz: •Kincskeresés térképpel, akadályverseny, gyalogtúra közeli erdei célállomásokra, stb.

I-ntenzíven!

A gyermekek játékos formában ismerkedhetnek meg a környezet-, és természetvédelem fontosságával, – alapvető ismereteivel, a szelektív hulladékgyűjtés és újrahasznosítás pozitív hatásaival, környezettudatosságra „nevelés”. Kézműveskedés „hulladék” és természetes anyagok felhasználásával, a tárgyakból házi kiállítás a tábori hét végén. Játékos vetélkedők, túrázás,erdőjárás, ismerkedés a természettel és állatnyomokkal, Ismeretterjesztő filmvetítés, olvasósarok.

Mese – Fantázia tábor

Lehetsz királylány, sárkány, kalóz, űrlény vagy bármi más. A programok a fantázia világába vezetik a gyerekeket. Jelmez-készítés, ékszer-készítés gyöngyből, szerepjátékok, játékos vetélkedők (pl: királylány-szöktetés a sárkány karmai közül, kalóztámadás), olvasósarok, számháború, ki-mit-tud?, stb.

Kisállat tábor:

HOZDD EL KIS KEDVENCEDET! A programok az állatok körül forognak. Madarat, cicát, hörcsögöt, egyéb jámbor jószágokat hozhatnak magukkal a gyerekek a második naptól (zárható szállítóalkalmatosságban, szülői felelősség-vállalással, állat-orvosi igazolással) Állat-szépségverseny, rágcsáló-futó verseny, A kézművesnapon lehetőség állat-képek festésére, gyöngy(állat)fűzés, Ismerkedés az állatnyomokkal, Ismeretterjesztő filmvetítés, olvasósarok, stb.

Sportolási, szabadidős lehetőségek: tekepálya, aszfaltos sportpálya kézilabda illetve football kapuval és teniszhálóval felszerelhető. Szabadtéri sakk, lengőteke, asztali tenisz.

Vállaljuk céges rendezvények, baráti társaságok összejövetelei, illetve amatőr sportrendezvények megszervezését.

Helységeinket bérbe adjuk egyéb rendezvények (pl esküvő, ballagás, jubileumi események stb) céljából. Igény szerint vállaljuk készételek, grillételek elkészítését. Szomjukat hűtött italokkal olthatják a Pince-büfében.

Célunk, hogy a pihenni, szórakozni vágyó réteget széleskörű szolgáltatásokkal csábítsuk a szabadba.

Árlista

2009 óta üzemeltetjük a Nógrád Volán tulajdonában lévő volt Volán Bázist , RÓZSAFA GYERMEK- ÉS IFJÚSÁGI TÁBOR néven, szezonális jelleggel. Vendégeinket 2 db 7 személyes faházban, illetve 2 db kőházi szobában, a sátorral vagy lakóautóval érkezőket tágas parcellákkal várjuk. A nyár folyamán napközis gyermektábort szervezünk tematikus jelleggel, illetve fogadjuk vidéki diákok csoportjait bentlakásos nyári táborozásra. […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: