Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Rózsakert Vendégház

Tóth Tamás tulajdonos, 2010-től egyéni vállalkozó.  A családi hagyományt folytatja a vendéglátás területén a Pácin központjában található Rózsakert Vendégház üzemeltetésével.

Korábban szintén dolgozott vendéglátó-kereskedelmi egységben Sátoraljaújhelyben és besegített a szülői vállalkozásba. Így nem véletlen, hogy a falusi vendéglátáshoz oly fontos tulajdonságokkal (vendégszeretet, türelem, alkalmazkodóképesség, precizitás)rendelkezik. Mint kétgyermekes édesapa tudja, hogy mire van szüksége egy pihenni vágyó családnak.

Az igényesen és modern módon elkészült épület ezelőtt ötven éven át adott helyet a kis bodrogközi falu helyi korcsmájának. A régi épület megújulva és akadálymentesítve várja vendégeit az év minden szakában.

3 szobájában fenyőfából készült fabútoraival, hangulatos étkezőjével és nappalijával, főzőkonyhájával, különálló fürdőszobáival kellemes, igényes elhelyezést tud biztosítani egyének, párok és baráti társaságok számára is 6 főig.

A Vendégházban két különálló mozgáskorlátozott fürdő is található.

A parkírozási lehetőség a Vendégház zárt udvarán biztosított. A szabadtéri kikapcsolódást szolgálja a ház végében lévő filagória, valamint a hozzá kapcsolódó sütési, grillezési lehetőség.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

Falusi vendégasztal, saját termékek értékesítése; pácini Karcsa-tón horgászati lehetőség saját stéggel, ugyanitt csónakázás;lovaglás, íjászat a közeli Berzsenyfaluban; kerékpártúra a tiszai-tározó töltésén kerékpárúton.

Kellemes, csendes és tiszta falusi környezetben, jó szívvel várjuk Kedves Vendégeinket!

Árlista

3 x 2 ágyas szobák, 1 nappali-társalgó helyiség műholdas televízióval; felszerelt konyha, 2 fürdőszoba, bogrács és szalonnasütő hely, kemencében való sütési lehetőség. Nagyobb csoportok részére sátorhely biztosított.

Nyári szezon (április 01. – szeptember 30.) 2300 Ft/éj/fő
Téli szezon (október 01. – március 31.) 2500 Ft/fő/éj
Idegenforgalmi adó (IFA): 200 Ft/fő/éj
Gyermekeknek 6 éves korig a szállás ingyenes, 14 éves korig 50%-os kedvezmény.

Kedvezmény! A szálláshely teljes lefoglalása esetén (6 fő) 1500 Ft/fő/éj

Kép galéria

  Mégtöbb kép

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: