Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Salamon Vendégház – Bázakerettye

Nyugat-Dunántúlon, Zala-megye egyik legszebb részén található Bázakerettye. A falu a magyarok és a külföldiek egyre keresettebb üdülőhelye, köszönhető ez a környéken található települések változatos programjainak és az egyre jobban fellendülő fejlesztéseknek.

A minden évszakban gyönyörű táj remek kikapcsolódást nyújt a pihenni vágyóknak. A horgászat, túrázás, biciklizés, íjászat csak néhány a lehetőségek közül, melyek szinesíthetik az üdülést.

A falu bázai részén található a vendégház. Eredetileg az 1930-as években épült, majd 2007-ben lett teljesen felújítva, visszaidézve a régi technológiát és anyagokat.
A múlt évszázad sajátosságai remekül kiegészülnek napjaink modern igényeivel, hogy minden korosztály megfelelően, kényelmesen tudja eltölteni a szabadidejét.

A ház minden igénynek megfelelően felszerelt. A melléképülettel együtt, egyszerre akár 2 család is tud közösen pihenni. A főépületben 1 nappali, 1 háló, 1 gyerekszoba (emeletes + utazó ágy), konyha illetve fürdő és wc található. A melléképületben van egy franciaágy fürdővel és wc-vel.

Ingyenes szolgáltatások:

A szállást igénybevevő vendégek számára a konyha (gáztűzhely, hűtőszekrény, hideg-melegvizes mosogató, kávéfőző, kenyérpirító, mikrohullámú sütő, edények, evőeszközök, konyharuhák, mosogatószer, fűszerek), a fürdőszoba, babaágy és etetőszék, a pihenőkert (kerti bútorok, kerti csap, zuhanyzó, hintaágy, hintaszék), szalonnasütő, bogrács tüzelővel, női-férfi bicikli, darts, tollaslabda, ping-pong asztal, kártya, digi TV, foci- és röplabda, gyermek felfújható medence csúszdával, játszótér, íjak, pajta, parkoló használata ingyenes.

Árlista

Nyugat-Dunántúlon, Zala-megye egyik legszebb részén található Bázakerettye. A falu a magyarok és a külföldiek egyre keresettebb üdülőhelye, köszönhető ez a környéken található települések változatos programjainak és az egyre jobban fellendülő fejlesztéseknek. A minden évszakban gyönyörű táj remek kikapcsolódást nyújt a pihenni vágyóknak. A horgászat, túrázás, biciklizés, íjászat csak néhány a lehetőségek közül, melyek szinesíthetik az […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: