Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Sárkány Wellness & Gyógyfürdő – Nyírbátor

Büszkén jelentjük, hogy egy fontos, és igen értékes szakmai elismerést kaptunk,melyen fürdőnk és a Sárkány Apartman és Kemping megkapta az Észak-alföldi régió ajánlásával díjat.

A díj nem csak elismerés, hanem felelősség is, mely tovább ösztönöz minket a vendégbarát szolgáltatásokra, a magas minőségre és a megfizethető árakra való törekvésben.

Az idei díjazottak: „Középkori templomok útja” – Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területfejlesztési és Környezetgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. ; Sárkány Wellness és Gyógyfürdő, Sárkány Apartman és Kemping – Nyírbátor; Beregi Bolt –Vásárosnamény; Debreceni ütőfás (Vert) Mézeskalács- Radics László.

A Sárkányfürdő wellness részlege különleges élményeket nyújt a szaunázás kedvelőinek. A belső térben három finn szauna, infraszauna, gőzfürdő, aromakabin, sókabin valamint két merülő medence található. A szaunázás lehetőséget kínál a pihenésre, relaxálásra, felfrissülést jelent mind a test, mind pedig a szellem számára. A szaunázás különösen jót tesz, hiszen edzésbe hozza vérkeringésünket, elősegíti a sejtmegújulást, növeli a szervezet ellenálló képességét, erősíti immunrendszerünket. A meleg hatására látványosan megújul a bőr, rugalmas és bársonyos lesz. Az izzadással távoznak szervezetünkből a méreganyagok, illetve izomláz enyhítésére is kitűnő módszer. A meleg levegő nemcsak ellazít, hanem megfelelő mennyiségű boldogság-hormont (endorfin) szabadít fel a szervezetben. Rendkívül jó stresszoldó hatású.

Gyógyfürdő

Gyógyvizes medencéinkben, a Nyírbátorban felszínre törő kalcium-magnézium hidrogén-karbonátos (Báthory) gyógyvizet alkalmazzuk, amelynek oldott sótartalma összesen1526 mg/l.

A gyógyvíz, a vizsgálati jegyzőkönyv tanúsága szerint reumatikus és mozgásszervi betegségek kezelésére alkalmas.

A gyógyvízben található különböző ásványi anyagok, anionok és kationok, nyomelemek a bőrön keresztül szívódnak fel és fejtik ki pozitív hatásukat.

Medencéink:

2 db gyógyvizes medence , 34-36 Cº (68 m²) és 36-38 Cº (24 m²).

2 db jakuzzi (2,5 m² és 4,5 m²).

Nyitva tartás: minden nap 8:00-20:00 , úszóbérlettel: 5:30-20:00

Wellness: hétköznap 10:00-20:00, hétvégén 8:00-20:00

Úszásoktatás: Kaliba Viktor sport és szabadidő szervező 06/70-941-7665

Gyógyászat nyitva tartás: hétköznapokon 8:00-16:00

…(K)

Árlista

Büszkén jelentjük, hogy egy fontos, és igen értékes szakmai elismerést kaptunk,melyen fürdőnk és a Sárkány Apartman és Kemping megkapta az Észak-alföldi régió ajánlásával díjat. A díj nem csak elismerés, hanem felelősség is, mely tovább ösztönöz minket a vendégbarát szolgáltatásokra, a magas minőségre és a megfizethető árakra való törekvésben. Az idei díjazottak: „Középkori templomok útja” – […]

Térkép

Teljes térkép ide
4300 Nyírbátor, Fürdő u. 1.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: