Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Siesta Apartmanok-Balatonfüred

Balatonfüred a Balaton északi partjának idegenforgalmi és kulturális központja. Kedvelt helye a fürdőzőknek, vitorlázóknak, horgászoknak, túrázóknak, kerékpározóknak. Lehetőség van teniszezésre, lovaglásra, sétahajózásra. Az üdülési szezon ideje alatt különböző rendezvények sora követi egymást. Jelentősebbek a Bor és Halünnep, Kék Szalag Vitorlásverseny, a füredi Anna-bál, valamint a borhetek. A part mentén és a városban sok hangulatos étterem és zenés terasz várja az üdülőket.

A SIESTA Apartmanház egy családias hangulatú üdülőház az üdülőhely központjában, a Tagore sétány mellett, a strandtól loo méterre. Az apartmanházban májustól szeptemberig kilenc apartman és négy kétágyas szoba várja az üdülni vágyókat. Az udvaron gépkocsi parkolóhely, nyilvános telefon, és két grillezősarok áll a vendégek rendelkezésére.

Szolgáltatásaink.

– reggelihez zsemleszervíz
– széfbérlet
– kerékpárkölcsönzés
– telefonkártya
-WIFI hozzáférés
-nyilvános telefon

Mindegyik apartman klímával vagy ventillátorral, széffel, kábel TV-vel, hűtőszekrénnyel, kávéfőzővel van ellátva. A konyhasarokkal, külön konyhával rendelkező apartmanok a főzéshez, étkezéshez szükséges egyéb eszközökkel valamint mikróval is rendelkeznek. Az apartmanok ágyneművel, konyharuhával felszereltek.

I. kategória

– Kétágyas szoba
– Fürdőszoba
– Erkély

– Két felnőtt kényelmes elhelyezésére alkalmas
– 19 m2

II. kategória
(klimatizált)

– Egy nagy légterű helyiség konyhasarokkal
– Hálófülke
– Fürdőszoba
– Erkély

– Három felnőtt, vagy két felnőtt és két
gyermek kényelmes elhelyezésére alkalmas
– Három gyermek esetén pótágyazható
– 32 m2

III. kategória

– Egy nagy légterű helyiség amerikai konyhával
– Fürdőszoba
– Nagy terasz

– 2 felnőtt és két gyermek kényelmes
elhelyezésére alkalmas.
– 43 m2

IV. kategória

– Két külön bejáratú hálószoba
– Konyha
– Előszoba
– Fürdőszoba
– WC
– Erkély

– Négy fő elhelyezésére alkalmas
– Pótágyazható
– 40 m2

Árlista

Balatonfüred a Balaton északi partjának idegenforgalmi és kulturális központja. Kedvelt helye a fürdőzőknek, vitorlázóknak, horgászoknak, túrázóknak, kerékpározóknak. Lehetőség van teniszezésre, lovaglásra, sétahajózásra. Az üdülési szezon ideje alatt különböző rendezvények sora követi egymást. Jelentősebbek a Bor és Halünnep, Kék Szalag Vitorlásverseny, a füredi Anna-bál, valamint a borhetek. A part mentén és a városban sok hangulatos étterem […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: