Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Spinyhért Vendégház

A település a Nyírség szívében Nyíregyházától 12 km-re keletre található. A 41-es (Nyíregyháza-Beregsurány) út mentén fekvő településen áthalad a Nyíregyháza–Vásárosnamény-vasútvonal. A ház pontos címe:4552 Napkor, Külterület 0187/97 hrsz-on találják meg  a kedves vendégek.A falut aranyló homokbuckák veszik körül sőt itt emelkedik Szabolcs középső területének legmagasabb dombja a Golyóbis melynek tetejéről a környék legszebb kilátása nyílik.

Ebbe a kis falucskába várjuk szeretettel vendégeinket a Spinyhért Vendégházba.A szállás csendes,nyugodt környéken fekszik mely biztosítja a felüdülést és az ideális kikapcsolódást az ide látogatók számára.

A szálláshely GPS koordinátái: 47.916905, 21.856341

Összes férőhely (fő):8
Szobaszám:4
3 szoba pótágyazható így 11 fő a maximális férőhelyek száma.Ideális baráti társaságoknak ,kisebb nagyobb családoknak ,pároknak.Minden szobához külön fürdőszoba tartozik,melynek mindegyike zuhanyzóval van felszerelve.
Tágas nappali és teljesen felszerelt konyhában készülhetnek a finom ételek.A kertben bográcsozási és szalonnasütési lehetőség is van.Az udvaron zárt parkolási lehetőség is van összesen 5 gépkocsi számára.
Nyíregyháza közelsége kiváló lehetőséget ad a nyíregyházi állatpark és a város látványosságainak megtekintésére.
– A község Görög Katolikus Temploma késő klasszicista jellegű egyhajós falusi templom, amelyet 1859-ben építettek a korábbi templom anyagainak felhasználásával. A késő klasszicista ikonosztáz eredetileg nem a jelenlegi templomba készült.
– Időjárásjelző obszervatóriuma a település valódi unikuma.
– 1999-ben került átadásra a 300 hektáros vadaskert, mely Európa egyik legmodernebb vadaskertje, ahol vaddisznó és dámvad várja a vadászni vágyókat.
Jöjjön el legyen a vendégünk és tapasztalja meg Ön is milyen az igazi szabolcsi vendégszeretet!

 

Árlista

A szálláshelyen készpénzzel fizethet!

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Kép galéria

  Mégtöbb kép

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: